ANNONSE

TEKST OG FOTO: ELINE LARSEN / DRM24

Fullt hus og stor stemning under åpningen av «Old Irish Pub»

Drammens nye pubtilskudd hadde storåpning fredag kveld, og lokalet var fullt bare minutter etter at dørene åpnet.


Redaksjonen

 09.02.19, kl. 10:10
 16.07.19, kl. 09:33


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Med rød løper, mye folk og livemusikk ble det en vellykket åpning for Old Irish Pub i Drammen. De gamle lokalene til «La Vida» har blitt fornyet, og har nå fått et irsk preg over seg.

Puben byr på «Heidis Bier Bar»-stemning, men med irske flagg hengende ned fra taket, og en målgruppe for de mellom 25 og 55 år.

Planlagt til minste detalj

Lokalet består av to barer, sittegrupper, dansegulv, DJ-bås og scene for livemusikk, og med kø i begge barene og fullt dansegulv så det ut til at kvelden svarte til forventninge for PR- og markedssjef, Kasper Toft Jørgensen. 

– Vi har planlagt hver minste detalj. Vi har jobbet siden 06.00 i dag, forteller han. 

Jørgensen legger til at hele ti selskaper hadde reservert bord på forhånd, men at det ikke skulle stoppe andre festglade mennesker fra å komme inn dørene på åpningskvelden.

- Autentisk irsk stemning

Den nye puben skiller seg ut fra andre utesteder i Drammen. Jørgensen forteller at utestedet er spesielt da de er autentiske og har kvalitet på drikkevarene som blir servert i baren. 

– Vi vil at de som kommer skal kjenne på den irske stemningen og samholdet, forteller Jørgensen.

FEIRET BURSDAGEN PÅ NY PUB: Bjørn Farnes feiret sine 60 år på Old Irish Pub sin storåpning. (FOTO: ELINE LARSEN / DRM24)

- Det vi trenger her i byen

Bjørn Farnes fylte 60 år fredag, og gledet seg til resten av kvelden hvor Neil Brophy Duo bød på god stemning og livemusikk på bursdagen. 

– Dette blir bra. Livemusikk er det vi trenger her i byen, sier han.

Alle bordene i Amtmand Bloms gate 2 var fulle allerede kort tid etter at dørene åpnet klokken 20.00, så det var liten tvil om at mange hadde ladet opp til denne kvelden. Etter hvert tok nemlig både menn og kvinner seg opp på bordene for å danse!

Se flere bilder fra åpningen av «Old Irish Pub» her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE