ANNONSE

VARM 2019: Arrangert for første gang i år, men navnet tilsier at det fort kan bli en tradisjon. Her forteller Ronny Johnsen om arbeidet til Rett Fram.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Full klaff for veldedighetskonsert - spilte inn sekssifret beløp

Over 600 billetter ble solgt da 50-årsjubilant Tom Saxegaard og Rett Fram Opplevelser dro igang konsertmaraton på Union.


Alexander Jansen

 09.06.19, kl. 17:46
 20.06.19, kl. 14:31


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Rett Fram-leder Ronny Johnsen var strålende fornøyd med oppmøtet lørdag kveld. Over 600 billetter var solgt, og det sydet av liv både ute i bakgården og inne i konsertlokalet.

- Det er snakk om et tresifret beløp i billettinntekter. Det betyr enormt mye for hva vi kan gjennomføre av aktiviteter for vanskeligstilte barn i sommer, sier Johnsen til DRM24.

Og publikum fikk valuta for pengene. Sammen med 50-årsjubilant Tom Saxegaard som for anledningen hadde leid Union Scene, hadde Rett Fram og Ronny Johnsen snekret sammen mye bra sceneunderholdning i løpet av kvelden.

FIKK BRANN-DRAKT: Ronny Johnsen, også kjent som ihuga MIF-supporter, fikk overrakt en signert Brann-drakt som takk for jobben han gjør.

Imponerende scenedebut

Utover navn som Unni Wilhelmsen og Mads Hansen var det de to lokale og helt ukjente 14-åringene Tomine og Tiril som imponerte aller mest.

Gjennom Rett Frams aktivitetstilbud har de to produsert helt egen musikk, og med beina på en scene for første gang leverte de begge en fremføring en Idol-finale verdig.
GRILLMAT MELLOM REGNSKURENE: Det var folksomt og hyggelig stemning i bakgården, hvor Rett Fram serverte grillpølser og hamburgere.KONFERANSIERER: Eks-værdame Eli Kari Gjengedal og NRK Lotto-programleder Ingeborg Myhre losjet publikum gjennom programmet med stødig hånd.

SAXOFON-BEATS: «July Sax» fra Drammen sørget for å få liv på dansegulvet med sine dansbare saxofon-rytmer.


C-LAGET: Strømsgodsets Rune Marthinsen og C-laget tok også turen innom for å dra noen kjente og kjære Godset-låter.

SE FLERE BILDER FRA KVELDEN:LES OGSÅ: Klart for veldedighetskonsert på Union Scene


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE