ANNONSE

TAMILSK DANS: Sapthana Manivannan (14) fra Drammen.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Sapthana (14) fra Drammen på TV i beste sendetid

Både Sapthana Manivannan (14) og rapperen Birdnest (26) fra Drammen er klare for semifinaler i TV2-programmet etter fredagens sending.


Alexander Jansen

 11.10.19, kl. 12:49
 22.10.19, kl. 18:10


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Sapthana Manivannan (14) fra Drammen har blitt kjent for sin tamilske dans blant annet under Globusfestivalen, og deltar sammen med tre andre jenter i dansegruppa Kala Saadhana. 

De unge jentene fikk stående ovasjoner fra dommerne og ble veldig populære under de innledende rundene i september, og er etter fredagens opptreden sikret plass i de direktesendte semifinalene.

Det samme gjelder Zigim Yallah (26), kjent under artistnavnet Birdnest. Det er rap som gjelder for Fjell-gutten, som har tette bånd til Endre Gryting (også fra Fjell) som i fjor gjorde stor suksess i TV2-konkurransen «The Voice».

Både Birdnest og dansegrippa Kala Saadhana er nå blant 48 semifinalister som kniver om 12 plasser i finalen. 

Zigim Yallah fremføre sin egenproduserte sang «Challe» i fredagens sending, mens Sapthana Manivannan og Kala Saadhana fremførte en tamilsk versjon av den norske folkevisa «Mellom bakkar og berg».

Zigim.jpgPÅ TV2: Zigim Yallah. Rapperen har sluppet flere album på Spotify, og har bygget opp karrieren sin på G60 i Drammen.(FOTO: ARKIVBILDE)

Se video med Zigim Yallah:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE