ANNONSE

KULTURFEST: F.v. Fabelaktige Hanne Kolstø holder nattkonsert på Union Scene under årets «Kulturnatt Drammen». Det er også muligheter for å prøvesmake boblende dråper på Glasshytta, samt få med seg den intense forestillingen til teaterbedriften Elvekompaniet.
FOTOMONTASJE: KULTURNATT DRAMMEN

Opplev Drammen som kulturby

«Kulturnatt i Drammen» byr i år på et bredt program fullspekket med mye moro for både store og små.


Thea Pham Tran

 19.04.17, kl. 09:26
 24.04.17, kl. 15:31


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Fredag 12. mai arrangeres Kulturnatt for fjerde gang i Drammen. I år kan du velge og vrake mellom film, litteratur, musikk, teater, kunst og drikkekultur. 

– Formålet med Kulturnatt er å vise fram bredden og mangfoldet Drammen har som kulturby. Alle arrangementene denne dagen er gratis og ingen billetter er påkrevd, så det er bare å ta turen innom for å oppleve noe nytt og spennende for anledningen, sier koordinator for Kulturnatt Drammen Marit Stokkenes.

For at det skal være praktisk for publikum å oppleve mest mulig på rundturen, har arrangørene valgt å legge festlighetene sentralt til på Strømsø.

Flere godbiter på lur

Endelig kulturprogram slippes ut først i begynnelsen av mai.

– Vi har en god del på programmet allerede, men det er flere godbiter til under planlegging. Ferdigspikret program legges ut 1. mai, forteller Stokkenes.

Festlighetene starter opp for barn allerede klokken 16 denne dagen og for de voksne vil det pågå helt til tre natt til lørdag.

Foreløpig program kan du se her, eller på facebook Kulturnatt Drammen.

TANGO FOR ALLE: I anledning Kulturnatta presenterer Interkultur tre tangokonserter med El Muro på ulike steder på Strømsø i løpet av kvelden.

JUBILEUM: Kuratoromvisning ved Ingvild Pharo i utstillingen «Sola Gratia – Kunst og kirke i 500 år» under Kulturnatt Drammen. Utstillingen er en del av reformasjonsjubileet i 2017 og markerer at det er 500 år siden Martin Luther offentliggjorde sine 95 teser.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE