ANNONSE

KULTURFEST: Kultursjef Tone Ulltveit-Moe gir slampoet Fredrik Høyer blomster for vel blåst konferansier-jobb.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Kulturfiffen feiret seg selv i Drammen

Jonas Fjeld var den store overraskelsen på scenen da Drammen markerte utmerkelsen som årets kulturkommune på Union Scene med «Kulturbløyta» fredag kveld.


Alexander Jansen

 25.10.19, kl. 20:56
 07.11.19, kl. 05:31


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Mesteparten av artistprogrammet var kjent fra før, og inkluderte alt fra rap, til fele og fillippinsk dans. 

På scenen var slampoet Fredrik Høyer konferansier, blant publikum fant vi selvfølgelig både avtroppende og påtroppende ordfører i Drammen, og en rekke av byens kulturpersonligheter.

_MG_6976.jpgGOD STEMNING: Bak fra venstre nyvalgt ordfører Monica Myrvold Berg, samt avtroppende ordfører Tore Opdal Hansen med samboer Ingunn Brekke (midten) lot seg underholde av Jonas Fjelds historiefortelling.

Gratisarrangmentet bød forøvrig på både pølser og lomper, og noe godt å drikke til ute i vestibylen. Flere hundre hadde tatt turen til Union Scene for å få med seg det varierte kulturprogrammet fredag kveld.

Avslutningsvis fikk byens store visesanger-sønn Jonas Fjeld æren av å avslutte kvelden, til publikums store glede. Og med både «Drammen i regn» og «Konnerud» på spillelisten, inkludert historiefortellingen som sistnevnte låt bygger på, var det borget for lun og god stemning til siste strofe.

_MG_6950.jpg
Se video fra Jonas Fjelds fremføring her:_MG_1009.jpgFELE: Karl Espegaard.

LES OGSÅ: Drammen er landets beste kulturkommune


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE