ANNONSE

FOTO: ARKIVBILDER

Klart for veldedighetskonsert på Union Scene

Lørdag kveld går VARM 2019 av stabelen på Union Scene. Billettinntektene går uavkortet til Rett Fram Opplevelser.


Alexander Jansen

 07.06.19, kl. 11:21
 08.06.19, kl. 23:16


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: På scenen står blant annet Unni Wilhelmsen, Mads Hansen, Geir Schau, Arne Iversen og Fuck Ups, som tilsammen skal sparke i gang sommersesongen med et brak.

Arrangørene lover dessuten noen overraskelser i løpet av kvelden, som også byr på grillmat og hygge i bakgården.

Rett Fram Opplevelser jobber for å gi barn og unge i Drammen som blir holdt utenfor det sosiale felleskapet muligheten til å vær med aktiviteter og opplevelser de ellers ikke ville hatt mulighet til. Hele overskuddet fra billettinntektene går til organisasjonen, og blir øremerket sommerens seilbåt-turer på Drammensfjorden. 

- Vi håper så mange som mulig kjøper billetter og dermed gir flere barn muligheten for å være med på dette i sommer, sier initiativtager Tom Saxegaard til DRM24.no.

Om artistene:

UNNI WILHELMSEN:
Unni Wilhelmsen reiser konstant rundt på oppdagelsesferd i Norge med gitarene og de selvskrevne låtene og spiller for folk. Hun spiller på bitte små, norskdesignede gitarer med forsterker, på akustiske gitarer, på sølvskimrende elgitarer med vreng og ekko, eller på piano. Konsertpublikummet er de første som får høre ferske låter eller coverversjoner av sanger Unni har hengt seg opp i. Hun har vunnet to spellemannpriser, deltatt i seersuksessen «Hver Gang Vi Møtes» og er fast gitarist for Di Derre.

Med seg har hun Ronny Johnsen fra Drammen, som har spilt konserter med Unni siden 2007. Johnsen er også organisasjonsleder for Rett Fram Opplevelser, som gjør at kvelden blir ekstra spesiell.

GEIR SCHAU:
Geir Schau kommer til å forville seg inn på scenen, mannen som i flere tiår har fått publikum til å le fra scene, på tv og i radio. Han er i dag radioprogramleder for Radio Norge og vi kan garantere en hyggelig inntreden på Union Scene for Rett Fram Opplevelser.

ARNE IVERSEN:
Arne Iversen er en eminent musiker som de siste årene har fylt scener med sine fantastiske tolkninger av Elton John. Rune Marthinsen, kjent fra «Runde og de andre» og «C-laget» har takket ja til å bidra på «Varm 2019» og det har også Joachim Jølle som sørger for herlig pianomusikk når scenen takker for seg.

FUCK UPS:
Partybandet «Fuck Ups» sørger for å covre kjente artister fra 70,80- og 90-tallet og kommer til å lage stor stemning på Union denne lørdagen. Alt blir sydd sammen av to flotte vertinner. Eli Kari Gjengedal som er kjent fra TV2 og Ingeborg Myhre som har æren av å være «Lotto-Ingeborg» i NRK, som deler ut millioner av kroner hver eneste uke.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE