ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE

Inntar byens største nattklubb med ellevilt burlesque-show

Hun kaller det Norges viktigste undertøysshow. Med Alexandra Joner i spissen blir det catwalk med fokus på kvinner, kroppspositivisme og girlpower på Z fredag 11. oktober.


Alexander Jansen

 04.10.19, kl. 00:17
 14.10.19, kl. 22:33


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Dette er ikke bare et undertøysshow men et motsvar til Victoria Secret, som ble hardt kritisert for mangel på mangfold, forteller artisten og influnceren fra Oslo. 

Joner er konferansier og arrangør av showet i samarbeid med undertøysbutikken mymuse.no, og kvinnene på catwalken er helt vanlige kvinner av alle aldre, etnisitet og former. 

- Her er det alt fra tobarnsmødre til jenter uten barn, ung og gammel, sier Joner.

Fem av dem er for anledningen lokale modeller fra Drammen. Showet har tidligere blitt avholdt to ganger i Oslo med stor suksess. 

- Det har gått veldig bra og vi har fått ekstremt mye positivite tilbakemeldinger. Nå følte vi at dette fortjente å spre seg utover Oslos grenser, og da var Drammen et naturlig sted, forteller Joner til DRM24.

Showet går av stabelen fredag 11. oktober på Z. Før hos showet starter klokken 21.00 vil det være en såkalt «beatylounch» hvor man kan fikse på bryn, hår og negler. 

- Handler om å gi litt faen

Showet har fått navnet «F* it let's dance». Ifølge Joner handler det rett og slett om å «gi litt mer faen og slippe seg løs».

- Jeg mener dette showet er viktig og nødvendig i dagens samfunn, hvor man blir eksponert for retusjerte kropper og usunne idealer på SoMe, i enn helt annen grad en tidligere, sier Joner. 

I tillegg til modellene på catwalken får publikum se burlesque-dansere fra the Gaia Gang i Oslo. 

- Burlesque er en fantastisk måte for unge kvinner å utforske og uttrykke sin femininitet og sensualitet på, sier Joner.

Heftig lysshow og musikk står også på programmet i løpet av det to timer lange showet.

SE VIDEO: 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE