ANNONSE

PRISVINNER: Ingeborg Skarre Stensland (19 år) mottok premien på 15.000 kroner av Espen Kleven fra Norsk Tipping og Line Fredriksdatter og Geir Morten Hansen fra Drammen kulturskole.
FOTO: PRESSEBILDE

Ingeborg (19) vant drømmestipendet

- Jeg drømmer om å klare å formidle noe til mennesker med sangen, sier prisvinneren.


Redaksjonen

 18.06.19, kl. 13:02
 26.06.19, kl. 19:06


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Drømmestipendet 2019 i Drammen ble utdelt på Drammen kulturskoles sommerforestilling i Drammens teater mandag kveld.

Stensland går tredje året på musikklinja ved St. Hallvard VGS i Lier, og startet med sangundervisning da hun var 11 år. Nå er drømmen å delta som solist i operaer på den internasjonale scenen.

- Jeg drømmer om å klare å formidle noe til mennesker med sangen. Å få folk til å føle noe, være en del av en historie, skriver Stensland i sin søknad til drømmestipendet.

Nå vil hun videreutdanne seg i utøvende klassisk sang, og har søkt på Barratt Due og Norges Musikkhøyskole. Prisen vil hun bruke til utgifter på vei mot drømmen.

- Jeg ønsker å ta et utvekslingsår i enten Danmark og Tyskland, for å utvikle meg og få en bredere musikkforståelse gjennom samarbeid med andre mennesker, uttaler sangtalentet.

LES OGSÅ:Wilfred (16) fra Drammen tildelt drømmestipendet
FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE