ANNONSE

UTSOLGT: Freddy Kalas i Drammen lørdag kveld.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Fullsatt førjuls-kalas for hele familien

Den tradisjonsrike konserten på Union Scene bar preg av en nyoperert og småsjuk artist, men «Santa Kalas» gjennomførte allikevel med æren i behold til barnas store glede.


Alexander Jansen

 14.12.19, kl. 19:33
 26.12.19, kl. 15:41


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: For den voksne delen av publikum ble det imidlertid fort klart at dette haltet litt, noe en smårufsete Fredrik Auke selv innledet konserten med å forklare årsaken til. 

En nyoperert skulder, som var fra før årsaken til at voksen-konserten som vanligvis har etterfulgt familiekonserten, ble avlyst i slutten av november, var det ene. I tillegg har drammens store hitmaker ligget slått ut med influensa den siste tiden. 

Freddykalas_jula_19 (7).jpg
En tidvis slapp vokalprestasjon kombinert med lavt mikrofonvolum på Freddy selv gjorde at tekstene druknet litt i lydbildet, men det var ikke verre enn at det for den yngre del av publikummet fortsatt var stor stas når de mest kjente låtene kom på. Freddy Kalas er joviale saker, tross alt.

Julenissen dukket også tradisjonen tro opp, og Santa Kalas som kaster godteposer fra scenen er nok høydepunktet for mange, helt uavhengig av den musikalske gjennomføringen. Utover Freddy Kalas' egne låter fikk publikum også servert en del velkjente «julesvisker» for å spe på julefeelingen litt ekstra.

Konserten har vært utsolgt en god stund, og fylte 1. etasje av Union med 800 mennesker, fortrinnsvis barnefamilier i ulike aldre.

Freddykalas_jula_19 (2).jpg
Freddykalas_jula_19 (6).jpg
Freddykalas_jula_19 (3).jpg
Freddykalas_jula_19 (1).jpg
Freddykalas_jula_19 (5).jpg


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE