ANNONSE

POPULÆR: Endre Gryting, også kjente som «Chvnge» fra TV2-programmet «The Voice», var hovedtrekkplasteret i skolegården på Svensedammen.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

«Svensedammen gir tilbake» - årets happening på Konnerud!

Elever, foreldre og andre nysgjerrige trosset regnværet og valfartet til ungdomsskolen på Konnerud onsdag kveld.


Alexander Jansen

 13.06.19, kl. 10:44
 25.06.19, kl. 00:01


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det årlige elev-baserte arrangementet består av en rekke konkurranser og aktiviteter både innendørs og utendørs på Svensedammen, og formålet er å samle inn penger til et veldedig formål.

Mottaker er Rett Fram Opplevelser, den lokale organisasjonen som jobber for barn som av ulike årsaker blir holdt utenfor det sosiale fellesskapet.

Og det var liten tvil om at skolens 500 elever hadde jobbet hardt for å tilby de besøkende valuta for inngangsbilletten på 75 kroner. 

Organisasjonsleder Ronny Johnsen var svært fornøyd med arrangementet og alle bidragene fra skolen - for tredje året på rad.

- Svensedammen skole har vært, og er, en stor inspirasjon for oss i den jobben vi gjør hver dag, så takk for at dere støtter oss, uttaler Johnsen.

GRILLMAT: Burgere, pølser og brus gikk som varmt hvetebrød.

Hiphop-show

I samarbeid med kulturhuset G60 hadde Drammens siste kjendis-tilskudd på artistfronten, Endre Gryting med artistnavnet «Chvnge», tatt turen fra søsterbydelen Fjell for å gi sitt bidrag fra scenen.

Og det var mange mobiltelefoner og entusiastiske publikummere i alle aldre som flokket seg foran scenen da rap-kometen dro igang showet.

Drammen showteknikk stilte forøvrig gratis med lyd, lys og scenerigg.
LES OGSÅ: Full klaff for veldedighetskonsert - spilte inn sekssifret beløp


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE