ANNONSE

FIKK SJOKK: Her ser Freddy Kalas graffitien av seg selv på veggen av Magasinet for første gang.
FOTO: NRK

Freddy Kalas hedret i beste sendetid på NRK

Lørdag kveld kunne hele Norge følge Fredrik Auke rundt i hjembyen Drammen i NRK-programmet HAIK.


Alexander Jansen

 08.12.19, kl. 21:37
 20.12.19, kl. 14:25


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Programmet tar med Norges største popstjerner ut på biltur, for å bli bedre kjent med dem og ikke minst gi dem en dag med heder og ære.

Lørdag var turen kommet til Freddy Kalas, eller Fredrik Auke som han egentlig heter. Programleder Christine Dancke hadde lagt opp et program for dagen hvor det eneste Fredrik visste, var at han avslutningsvis skulle holde en hemmelig konsert.

Turen bød på mange overraskelser for Fredrik, som for eksempel da han for første gang fikk se graffitien av seg selv som nå pryder veggen på Magasinet ut mot Drammenselva. 

I et intervju med mamma Torunn Aarø Finnerud på Spiraltoppen fikk vi lære mer om familien Fredrik vokste opp i og tiden i Smiths Venner. Fredrik var også åpen om depresjonen han gikk gjennom og hva som har vært mye av inspirasjonen i tekstene mange har blitt så glad i. 

Programmet ble avsluttet med en tropisk konsert i Drammensbadet, hvor NRK hadde samlet de mest ihuga fansene, venner og familie til fest med en rørt Fredrik Auke.

SE HELE PROGRAMMET HER

Avlyser julekonsert etter operasjon

Freddy Kalas har hatt tradisjon for å avholde en dobbeltkonsert for både barn og vokse på Union Scene i desember, men for kort tid siden måtte han avlyse voksen-konserten som skulle gått av stabelen 14. desember.

Jeg har i en lengre periode slitt med en vond skulder som har hoppet ut av ledd i tide og utide. Skulderen er nå operert, men jeg sliter fortsatt med smerter og er nødt til å holde meg helt i ro og begrense all aktivitet. Jeg er derfor veldig lei meg for å måtte avlyse 18-års konserten i år, skriver artisten selv på Facebook-arrangementet.

Familiekonserten på dagtid skal fortsatt gjennomføres som planlagt.

LES OGSÅ: Se Freddy Kalas spankulere rundt i Drammen i «Jovial»


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE