ANNONSE

DJ BERYL DIANE: Mange koste seg med internasjonale vibes på Papirhuset.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

En helaften med kunst og kultur

Det var noe for enhver smak på årets kulturnatt, med ulike opplevelser på hvert gatehjørne - til langt på natt!


Alexander Jansen

 25.05.19, kl. 13:41
 11.06.19, kl. 09:52


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Med kraftig utvidet program og en lang liste begivenheter på både Strømsø og Bragernes, gikk den byens sjette kulturnatt i rekken av stabelen fredag ettermiddag.

Og etter at regnet ga seg og solen tittet frem som bestilt, strømmet mange kulturinteresserte drammensere ut i gatene. Flere av intimkonsertene rundt omkring i byen var smekkfulle med kø helt ut på fortauet, og tydet på et meget godt oppmøte og stor interesse for årets program. 

GRAFFITIUTSTILLING: Eric Ness Christiansen åpnet dørene til sitt nye galleri. Her ved hans siste kreasjon «Boys Dont Understand», et akryl/spray-bilde som ble solgt til 50.000,-. 

REGGEAE I BAKGÅRDEN: Business in the front, party in the back hos byens graffitikunstner. (FOTO: PRIVAT)

ALBANSK KOR: Det albanske koret «Koralb» tok oppstilling utendørs og underholdt mange nysgjerrige forbipasserende.

FELE OG TROMMER PÅ INDISK: Fremfør av Harpreet Bansal og fiolinst Sanskriti Shreshta på Union Scene.


MAGEDANS: Det var stinn brakke på Comfort Hotel Union Brygge for å se Drammen magedansskole opptre.ØLSANG: Munster stemning blant Drammensølets venner på Kings, hvor drikkeviser stod på programmet. 

FULLT HUS: Rikke Normann holdt akustisk konsert på kaffebaren Hos Solveig. Stedet var smekkfullt og publikum likte åpenbart det de hørte.DANSBARE GROOVES: Beryl Diane har vært DJ i Cape Town, London, Lisboa og Stockholm. Hun fikk lokket folk ut på dansegulvet i Drammen også.MIDNATTSKONSERT: Bandet Sweetheart bergtok publikum med lavmælt americana hos Retropiken i Tollbugata.


HITS PÅ LØPENDE BÅND: Jentene i Strømsø Allstars sørget for topp stemning med gode, gamle hits utover natten på Rekord Bar.

BLIKKFANG: Slik har du aldri sett Bragernes Kirke før. Videoprosjektering sørget for et heftig syn, her like før midnatt.

LES OGSÅ: Årets «Kulturnatt» med rekordstort program
LES OGSÅ: Kulturnatt med sydenstemning


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE