ANNONSE

Dette skjer i Drammen i påsken

Blir det bypåske i år? Her finner du full oversikt over hva Drammen har å tilby.


Benedicte Haugaard

 27.03.18, kl. 08:25
 23.04.18, kl. 12:29


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Tilbudene står på rad og rekke for drammenserne som velger bypåske fremfor fjellet i år. 

Dersom du er i humør for musikk og en pils finnes det nok av tilbud å ta av i Drammen. Det samme gjelder langrennsentusiastene som flykter til skogen med appelsiner og kvikk-lunsj. Og er du splittet kan vi møtes på midten av åsen, i Åspaviljongen.

Åsen i påsken

Åspaviljongen holder åpent så lenge det er folk og stemning, skrives det i en melding på Facebook. Kjernetiden er fra 11.30 til 17.00 torsdag til mandag.

Her kan du med andre ord kose deg med påskesol, et godt måltid og en kald pils mens DJ Pete'n skrur på spakene. Ta med sitteunderlag og et teppe, og nyt en god, tradisjonsrik påske i åsen.

I KJENT STIL: Åspaviljongen inviterer til påskefest i åsen. (FOTO: ÅSPAVILJONGENS FACEBOOKSIDER)

Jam og reggae på pubene

Tradisjonen tro stiller Pavarotti Bar opp med påskejam i bakgården, og de ansatte oppfordrer drammenserne via Facebook til å finne frem sine musikalske talenter.

- Ta med sangstemmen din, et instrument eller luftgitar, og ikke minst ditt gode humør.

De inviterer også til «Reggae ved elva», langfredag 30. mars. Her spiller DJ'ene dansevennlig reggae, dancehall og afrobeat. 

Pavarotti garanterer en uhøytidelig påskekveld med god stemning, musikk og et rikholdig utvalg i baren.

Dickens åpner takterrassen og slår på varmelampene for publikum både fredag og lørdag. Her blir det ettermiddagsmusikk med «Oss 2» og «Åremål», og livemusikk i første etasje fra klokken 21.00. 

LES OGSÅ: Slik blir påskeværet

PUBKULTUR: Pavarotti, Dickens og Papirhuset stiller med påskearrangementer på rad og rekke. (FOTO: CHRISTINE HOFF)

Gi din hyllest 

Skjærtorsdag inviteres du til Papirhusets påskejam der de fokuserer på Ray Charles. På sine facebooksider ønsker de alle velkommen.

- Dette er en typisk norsk jam der vi spiller felles kjente låter, men hiver oss på og gjør så godt vi kan uansett. Noe nytt kan nok skapes i øyeblikket dersom inspirasjonen koker. Et samlingssted for musikere og musikkelskere i Drammen og verden forøvrig. Hit kan du komme om du ønsker å by på deg selv eller bare sitte og lytte!

Langfredag blir derimot en hyllest til Jokke, og Z nightclub rigger opp scenen med tribute-badet Hr. Smiths Venner.

SKISPORET.NO:
Finn informasjon om langrennsløypene. (FOTO: FAKSIMILE SKISPORET.NO)

For de sporty, og for de minste

Dersom du vil gjøre noe helt nytt kan du besøke Drammens nye tilskudd av utesteder, Torggata Camping. Her inviteres du til minigolf, så ta på deg grilldressen og dra sandalene godt over sokkene. 

Du kan også gjøre som nordmenn flest - gå på langrenn. På Skisporet.no finner du oppdatert informasjon om løypene i området samt. anbefalt smøring.

Ønsker du å utnytte de siste dagene med utfor, kan du besøke Drammen skisenter. Her inviteres du til slalåm, lengdehopp, railjam og skiskytning. De ivrige får 50 prosent rabatt på syvdagerskort til stolheisen, og barna får ansiktsmaling og muligheten til å dra på skattejakt.

LES OGSÅ: Advarer mot usikker is


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE