ANNONSE

SPRETTRINGER: Nyhet fra Truppe Cheban.
FOTO: FRIDGEIR WALDERHAUG

Cirkus Arnardo nærmer seg

For det 69. året på rad kan landets eldste og største sirkus ønske publikum velkommen til en verden av glede, mystikk og magi.


Redaksjonen

 17.07.17, kl. 11:14
 27.07.17, kl. 18:22


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Cirkus Arnardo ble født ut av en drøm om å skape et norsk sirkus i særklasse.

Så tidlig som i 1949 hadde sirkuset sin første forestilling i regi av sirkusartist Arne Arnardo fra Sarpsborg, og siden den gang har han underholdt den norske befolkning fra generasjon til generasjon. 

Denne uka besøker sirkuset henholdsvis Hokksund, Sande og Vikersund som en del av sommerturneen. 

Med fokus på underholdningsverdi og kvalitet er troppen igjen klar for den norske landeveien og nærmer seg Drammensområdet med stormskritt, skriver det velkjente sirkuset i en pressemelding.

FOTO: CIRCKUS ARNARDO

Spennende innslag i år

Til nok en sesong har sirkusdirektør Arne Arnardo fylt opp teltet med spennende artister i verdensklasse.CMange spennende innslag vil bli å se i årets forestilling. 

Alt fra høytflyvende hunder og mennesker, piruetter og saltoer i luften, balansekunster på stiger, magiske entreer og halsbrekkende stunts samt klovner, kameler, lamaer, kyr og romantisk dans vil være å se i teltet til Arne Arnardo. 

- Vi står absolutt inne for årets forestilling. Den er både nyskapende og klassisk, og den engasjerer og skaper de blikkene vi elsker å se hos vårt publikum. Når vi ser smilende blikk forlate vårt cirkus, ja da er det selve livet som smiler til oss, sier han.

 FOTO: CIRCUS ARNARDO


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE