ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Avlyser Working Class - igjen

Grunnet elendig forhåndssalg av billetter avlyses Working Class Hero-festivalen bare tre dager før Marit Larsen skulle spilt som headliner på Union Scene.


Alexander Jansen

 13.06.17, kl. 12:49
 18.06.17, kl. 12:11


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Grunnet et kritisk dårlig forhåndssalg av billetter ser vi i styret i Working Class Hero dessverre ingen annen mulighet enn å avlyse årets Working Class Hero-festival på Union Scene 16. og 17. juni, uttaler festivalarrangøren på sine egne Facebooksider tirsdag ettermiddag.

- Vi ser oss nødt til å gå til dette drastiske skrittet da vi innser at vi ikke vil være i stand til å imøtekomme de merkostnader vi vet påløper som følge av å gjennomføre festivalen, og at dette vil sette underleverandører i en situasjon hvor vi ikke vil finne midler til å dekke disse utgiftene. Det vil derfor være økonomisk uansvarlig av Working Class Hero å gjennomføre, uttales det videre.

Alle forhåndkjøpte billetter vil ifølge arrangøren refunderes.

WCH Kids går som planlagt

Barnefestivalen-søndag går imidlertid som planlagt, forsikrer Working Class Hero.

- Vi ønsker ikke å frata barna deres opplevelse, og kommer derfor til å gjennomføre barnefestivalen Working Class Kids som planlagt på søndag 18. juni. Kids har eget budsjett og får tildelt øremerkede midler, så dette vil ikke påvirke festivalens økonomi i negativ retning, uttaler arrangøren.

Fikk millionstøtte

Festivalen fikk tidligere i år bevilget millionstøtte med Sparebanken Øst som ny hovedsponsor. 

- Det blir starten på en ny æra for festivalen, uttalte festivalleder Mårten Skogmo i mars.

Som følge av elending interesse fra publikum ble det allikevel altså ikke mulig å gjennomføre festivalen, som også ble avlyst i 2004 og 2014.

- Vi skulle for alt i verden ha sett at dette endte annerledes, uttaler WCH på sine Facebooksider.

LES OGSÅ: Disse artistene kommer til Working Class Hero


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE