ANNONSE

MATFESTIVAL: Matvognene er klare for å innta torget i ny festival. Her fra Globusfestivalen som i fjor hadde 71 forskjellige serveringssteder.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Arrangerer ny streetfood-festival i Drammen

Lørdag 1. juni arrangeres det en ny og annerledes matfestival i Drammen. Nå skal Bragernes torg fylles med foodtrucks!


Benedicte Haugaard

 08.02.19, kl. 10:42
 16.02.19, kl. 12:27


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Gjennom to hele dager kan du la smaks - og luktesansen bli fristet av nye og spennende retter fra mange av de beste matvognene i Norge, skriver Street Food Norge på sine facebooksider.

Festivalen starter på Bragernes torg lørdag 1. juni og varer hele helgen. Her blir det nok å bite i for både store og små, skal man tro arrangørene. 

- Vi vil gjøre byen levende for både familien og vennegjengen, og fyller derfor torget med herlig musikk, avslapningsmuligheter, ølbar og mange attraksjoner for store og små.

Mat fra alle verdensdeler

Hvor mange foodtrucks som er påmeldt er foreløpig ukjent, men det skal fortsatt være mulig å få være med å bidra under festivalen. 

- Vi håper å se torget i Drammen fylt med folk og god stemning, og lover å mette dere med all slags mat fra alle verdenskroker.

Festivalen er gratis for alle.

Fortsatt i søknadsprosessen

Planleggingen og søknadsprosessen skal riktignok ikke ha gått på skinner for arrangørene bak festivalen - de manglet nemlig både firma og organisasjonsnummer, noe de må ha dersom de skal få gjennomført festivalene som er planlagt i ni norske byer.

- Dette har de nå fått på plass, så jeg ser ingen grunn til at de ikke skal få gjennomføre festivalen i Drammen i år. Det er likevel kommunen som sitter på avgjørelsen, sier sentrumsleder i Byen Vår Drammen, Helle Stine Høvås.

- Det er riktig at vi har fått inn en søknad, men den er ikke ferdigbehandlet. Vi manglet noe informasjon, men det fikk vi visst inn i går. Det er foreløpig ingenting i veien for at det blir festival på torget til sommeren, sier Dag Nybro Nilsen, pressesjef i Drammen kommune.

LES OGSÅ: - Det er sånn internasjonal festival full av mat og dans og greier


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE