ANNONSE

Kåring: Dritt of the Year 2016!

Vi kårer vår DotY 2016 - de spillene som utmerket seg mest i 2016. Selvfølgelig både positivt og negativt. Men er gutta enige?


Redaksjonen

 06.01.17, kl. 09:26
 26.01.17, kl. 20:48


ANNONSE
ANNONSE

 

Da er det den tiden hvor man skal oppsummere fjoråret og kikke litt inn i det forestående. Vi har for anledningen satt oss i sofaen hjemme hos Gard med kaffekopper og halvpris julemarsipan for å skravle en time.

Vi byr på hver vår liste av det beste og, selvsagt, det dårligste vi har spilt i løpet av 2016. Før vi begir oss inn i disse listene snakker vi også litt om hvordan vår tredje sesong med serien Ærre Dritt har vært.

Dette året har jo bydd på en helt fantastisk mange nye spill. Alt fra enkle indiespill til skikkelig store produksjoner hvor noen av de har hatt opptil 10 år med utviklingstid.

Med i Telenor-ligaen

Vi Sneier innom en spådom om hvordan 2017 kommer til å bli og annonserer vårt nyeste påfunn, nemlig at vi har groupa opp med noen Ærre Dritt fans og dannet vårt eget e-sport lag.

For vi skal delta i Telenorligaen i spillet Overwatch, med kroppene fulle av testo og pågangsmot.

Dette skal bli rasende festlig og om dere har lyst til å følge vår ferd oppover (eller nedover) divisjonene i ligaen vil vi tipse om å følge oss på facebook. Her vil vi fra tid til annen streame kamper og treninger.

Vi reiser inn i det hele med litt tro på oss selv men også med en bevissthet om at vi kanskje er esportens «Eddie the Eagle». Det vil vise seg hvor bra det går!


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

 

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE