ANNONSE

Ærre Dritt: Zelda Breath of the Wild

Ralf har kjøpt seg vårens stortittel fra Nintendo, «Zelda Breath of the Wild», og vil gjerne vise det fram til de andre to gutta.


Redaksjonen

 18.03.17, kl. 17:42
 23.03.17, kl. 06:56


ANNONSE
ANNONSE

 

Ralf har i smug spilt en masse timer, mens både Gard og Magnus har vært langt inn i Overwatch (som vanlig).

Dette spillet er en såkalt release-title til Nintendos nye maskin, Switch. Men det var ikke det som var meningen når de begynte produksjonen av spillet.

Det skal visstnok ha blitt gjort en avgjørelse på dette underveis, da Nintendos konsoll Wii U begynte på sin reise nedover mot døden og Nintendo fremskyndet lansering av en ny maskin (sier ryktene).

Likt på begge plattformer

Ralf har tatt den fornuftige og økonomiske avgjørelsen å skaffe dette spillet til Wii U da det er helt kliss likt på begge maskiner, og Switch fort vekk kommer til å koste deg 5000,- bare med det meste essensielle av utstyr.

Siden dette spillet kom ut 3. mars har det hanglet på med anmeldelser med helt hinsides gode resultater.

De få som har vært litt kritiske og gitt noe nærmere middels har blitt utsatt for både personangrep og DDoS-angrep. Når denne teksten ble skrevet har spillet en score på Metacritic på 97, noe som lander spillet på 17. plass gjennom tidene (metacritic). 
En av de som gir spillet lavest score (i hele verden) er norske gamer.no, de dupper det nyeste Zelda-spillet helt ned i 60 av 100 poeng.

Men så er det sånn som alltid, at de skal sjekke om detta er noe for tre menn i 30-åra samlet i en sofa. Ærre dritt, eller det her the shit?

Se forrige episode her:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE