ANNONSE

Ærre Dritt: Test av Nintendo NES Classic Mini

Vi kjenner jo alle den ikoniske grå boksen fra Nintendo. Nå har det kommet en ny grå boks fra Nintendo, som ligner veldig på den fra 80-tallet.


Redaksjonen

 16.12.16, kl. 13:27
 26.01.17, kl. 20:48


ANNONSE
ANNONSE

 

Den boksen med de gode gamle Nintendo-spillene, hvor man en gang i blant måtte blåse inn i kassetten for å få de til å funke.

Og det er jo heller ikke tilfeldig. Nintendo har laget en maskin som skal etterligne den ikoniske 8-bits maskinen med den like ikoniske kontrolleren.

Det er ikke mulig å spille de originale spillene du har liggende på loftet, men den kommer med 30 spill innebygget. Her finner man klassikere som blandt annet Super Mario Bros (1, 2 og 3), the legend of Zelda, Mega Man 2, Donkey Kong, Metroid, Punch Out, Ninja Gaiden, Castlevania, Double Dragon 2, Gradius, Ice Climber, Kid Icarus. Ja, og 16 spill til.

Begrenset opplag

Denne maskinen ble sluppet tidlig i November, men i veldig begrenset opplag. Vi var derfor raske på avtrekkern når vi fikk tips om at det fantes en butikk i nærheten som skulle ha denne på lager. Magnus fikk i oppdrag å skaffe så fort som mulig. Og så ble gjort.

Det vi bringer i denne episoden er en såkalt "unboxing and review" av denne konsollen.

Vi viser deg hva som følger med. Skrur den opp for å se hva som er inni og tester hvordan den er i bruk. Og selvsagt kan dere forvente å få en ektefølt og ujålete mening om dette produktet. Akkurat sånn det skal værra.

Det blir nok siste offisielle episode fra oss i år, og vi vil derfor benytte anledningen til å takke dere for følget i år - og legge til at vi gleder oss til mer dritt sammen med dere neste år!

Se forrige episode her:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE