ANNONSE

Ærre Dritt: Steredenn

Magnus, Ralf og Gard tester romskip-blasting fra 2015, og i samme slengen en ny furu-drikk de plukket med seg på veien.


Redaksjonen

 14.05.17, kl. 11:23
 31.05.17, kl. 10:48


ANNONSE
ANNONSE

 

SPILL: I anledning release til iOS har gutta funnet frem til en «shmup» (red: shoot'em up) ved navn Steredenn. Spillet er produsert av to franskmenn som kaller seg Pixelnest Studio og handler om å blæste ned romskip.

Man kjører fra venstre mot høyre og må rydde unna fiender og en boss på slutten av hver bane, som forøvrig genereres vilkårlig hver gang man spiller. Det hele er pakket inn i digre pixler, 8bit som det er trendy å kalle det, servert på platformen xBox One for anledningen (de har ikke prøvd iOS-versjonen). Spillet kostet cirka ingen ting, da det var nytt en gang i 2015.

På vei til lokalet snublet gutta over en ny drikk og fant fort ut at det kunne kombineres med en test av denne også. En VELDIG sukkerholdig drikk med smak av furu. Merkelige greier.

Kan for orden skyld også nevne at gutta har vurdert å begynne å finne frem toalettmappa for den årlige overnattingen i Sandefjord  - i anledning Retrospillmessen som avholdes der hvert år.

Har du aldri vært i nerdenes mekka så er det bare å spenne på seg skia og sette nedover førstkommende helg. Det ryktes om massevis av gaming, både fra gamle maskiner fra 70-, 80- og 90-tallet samt noe nyere greier.

Se forrige episode her:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE