ANNONSE

Ærre Dritt: Resident Evil 7

Gutta har fått sine hender på en Playstation 4 og Playstation VR og ser derfor ingen annen mulighet enn å få lasta ned, kledd på seg hjelmen og teste det mye omtalte Resident Evil 7.


Redaksjonen

 21.04.17, kl. 13:41
 24.04.17, kl. 22:09


ANNONSE
ANNONSE

 

SPILL: Dette er altså Capcoms siste kreasjon i serien (som egentlig nådde et tosifret antall utgivelser for 15 år siden!) og har anbefalt aldersgrense 18 år, altså ikke noe for de yngre lesere eller folk med litt dårlig mage, sies det.

Borte er alle de kjente figurene fra universet (tror de) og inn kommer en fyr som ikke evner å gi slipp på dama si som er antatt død og en familie med gærninger og annet psykothriller-tjafs, og det hele satt til førsteperson!

For gutta blir det ekstra morsomt å teste VR, da spesielt fordi Ralf og Magnus ble kjent med hverandre en særdeles fuktig kveld på et hotell i Sandefjord under Retrospillmessen 2014. Det startet med normal samtale om gaming og endte opp i en ganske heftig diskusjon om fremtiden til VR innen gaming. Der Magnus var nysgjerrig og så for seg muligheter til innovasjon var Ralf mer reservert og spådde en kort levetid for en gimmik av et produkt.

Så får vi se hva de konkluderer med etter at de sender Gard inn i Resident Evils verden med VR-briller på hodet og en Playstation-kontroll i henda.

Ærre dritt eller er det the shit?

Se forrige episode her:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE