ANNONSE

Ærre Dritt: Just Dance!

Hvordan greier «Ærre Dritt»-gutta seg på dansegulvet? Sjekk ut den adrenalinpumpende sesongpremieren nå!


Redaksjonen

 02.02.17, kl. 22:35
 09.02.17, kl. 00:59


ANNONSE
ANNONSE

 Etter en lang juleferie har gutta i Ærre Dritt klart å dra på seg noen kalorier og en masse rastløshet.

Dette gjør behovet for å ta skikkelig sats og kline tell med no' spell som krever at man reiser seg opp av sofaen og får shake'a litt gjorde, at valget av spell ble «Just Dance».

Vel, ikke bare det.

Det har seg sånn at Gard fikk et spell til bursdagen sin i fjor sommer som krever at man har en Kinect. Baktanken med det var å tvinge han til å ta ei kule for laget og skaffe seg det altfor dyre og avleggs kameraet man plugger i xBoxen.

Men siden han aldri dro fram lommeboka og kjøpte seg kameraet til en tusenlapp så ikke Ralf og Magnus annet valg enn å kjøpe et til han til jul. Ikke nytt, selvsagt, men et kortreist brukt et.

Gutta rydda bort stuebord og løsøre (nesten alt) som lå i veien og fyrte opp xboxen, lada opp med to hitlåter for å først og fremst finne ut om dette spellet kunne være no' for tre menn i alderen 30+.

Blant mange hundre låter de aldri har hørt om (fordi de er så gamle) fant de fram noen kjente igjen, nemlig Queens' hitlåt «Don't Stop Me Now» og O-zones landeplage fra 2004, «Dragostea din Tei (Maiahi)».

Hvor mobile gamle-gutta er, hvem som har de beste moves'a - og hvor gøy er Just Dance? Ja det får du se selv. Check it out! 

(Trykk på vinduet øverst i saken for å spille av episoden)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE