ANNONSE

FOTO: TICKET FERIEREISER

Vurderer du Thailand? Her er stedene du bør besøke

Vennlig befolkning, god, billig mat og det tropiske klimaet er blant flere grunner til at nordmenn velger Thailand denne vinteren.


Redaksjonen

 25.02.19, kl. 09:52
 01.03.19, kl. 10:31


ANNONSE

 

REISE: Thailand er det perfekte reisemålet uansett om du er ute etter sol, bad eller eventyr. Derimot kreves det litt research om du ikke vil kjempe om plassen med for mange andre turister.

- For de som ser litt bortenfor turistområdene så er det mange steder å oppdages som er mindre turistifiserte, sier Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket Feriereiser.

Koh Kho Khao

Koh Koh Khao er selve symbolet på stille, fredfulle Thailand til tross for nærheten til det populære turistområdet Khao Lak. Koh Koh Khao er skilt fra fastlandet med et smalt sund, båten mellom øya og fastlandet tar bare fem minutter.

Koh Koh Khao er en relativt stor øy, men turistene – og hotellene – er få noe som gjør at det er god muligheter til å få en paradisstrand helt for seg selv.

Koh Kut

De fleste besøkere, etter noen dager i Bangkok, reiser sørover mot med velkjente paradisøyer så ligger vakre Koh Kut østover ved grensen mot Kambodsja.

Jungel og turkisblått vann der freden råder, sammen med øyas egne lyder som bølgeskvulp og aper som skriker i trærne. Her er de opptatt med å beholde og bevare øyas sjarm og ikke la masseturismen ta over, men isteden utvikle turismen på en varsom måte uten å true Koh Kuts ro og vakre natur.

Chiang Mai

I nordlige Thailand finner du bølgende åser, høye fjell og sjarmerende byer og også den litt større byen Chiang Mai. Chiang Mai har lenge vært med på turistenes radar og frister både backpackers og de som ønsker mer bekvemmelighet, men har likevel lyktes i å beholde følelsen av genuinitet.

Her finnes det berømte nattmarkedet med fantastisk mat og fint håndverk. Chiang Mais gamleby ligger innenfor en nesten perfekt kvadratisk vollgrav, og her er det mange gode hotell, kafeer og restauranter for alle ulike smaker.

Pai

Pai er en bortgjemt bohemsk liten by nær Chiang Mai med bare ca 4000 innbyggere. Reisen tar 3-4 timer med buss fra Chiang Mai gjennom vakre risefelt og tett jungel.

Pai består bare av noen få gater, men har en sjarm som er vanskelig å finne andre steder. Området er perfekt for spennende utflukter som rafting, kajakkpadling eller langsom seiling nedover elven på en bambusflåte. Her finnes også fine vandringsleder med mulighet for å besøke stambyer.

LES OGSÅ: Skal du på ferie hit? Her er forholdsreglene du bør ta


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE