ANNONSE

Thailand har turkisblått hav, hvite strender, fantastisk mat og en gjestfrihet helt utenom det vanlige. .
FOTO: VING

Thailand frister i vinter

Hos Ving, Norges største feriearrangør, har salget til Thailand økt med 19 prosent siden i fjor, og allerede nå i september er over halvparten av reisene dit kommende vinter utsolgt.


Redaksjonen

 21.10.17, kl. 15:54
 29.10.17, kl. 13:06


ANNONSE

 

REISE: I tillegg er også 7 av 10 julereiser til Thailand solgt, melder reiseoperatøren i en pressemelding.

Direktefly gjør det enklere

– Det å reise litt lenger enn Kanariøyene for å finne sol og varme skremmer ikke oss nordmenn. Våre direktefly til Phuket gjør det også mye enklere å reise langt, forteller markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum.

Hun mener årsaken til at Thailand som feriedestinasjon stadig vokser er at landet har alt som skal til for en vellykket ferie – uansett om du reiser med eller uten barn.

– Thailand har turkisblått hav, hvite strender, fantastisk mat og en gjestfrihet helt utenom det vanlige. Det finnes noe for alle der, og det er ikke rart at flere og flere forelsker seg i dette landet, sier hun.

Reis som du vil

Thailand er et stort land med mange muligheter, og mange synes kanskje det er vanskelig å velge bare et reisemål.

– Ving har reiser til hele Thailand, fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også velge Bangkok eller kombinere flere reisemål på samme reise. Selvsagt kan du også skreddersy din egen reise til Thailand med rutefly – til de tidene og med de hotellene som passer deg best, sier Løkaas Fossum.

Populære hotell

På Thailand er det konsepthotellene som er mest populære. Vings Sunwing Bangtao Beach er nylig renovert, og salget til dette hotellet har økt med 54 prosent.

– Det er mange barnefamilier som reiser til Thailand, og de velger hotell hvor både barna og de voksne kan kose seg. De som drar uten barn velger ofte våre Sunprime hotell, som har aldersgrense 16 år, sier Tonje Løkaas Fossum.

LES MER OM REISE HERFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE