ANNONSE

ENKLERE Å TA BUSS: Bildet er tatt ved en tidligere anledning.
FOTO: ARKIVBILDE

Relanserer Brakar-appen med enklere løsninger

Nye Brakar Billett skal gjøre det enklere å reise med mobilbillett. Men du bør være OBS om du reiser med periodebillett.


Benedicte Haugaard

 23.02.18, kl. 14:41
 02.03.18, kl. 16:05


ANNONSE

 

BUSKERUD: 5. mars lanseres den nye Brakar-appen. Den får nytt design og nye funksjoner, og skal gjøre hverdagen enklere for pendlerne i Buskerud, ifølge Brakar.

Brakar opplyser i en pressemelding at de både innfører nye og utvider eksisterende funksjoner, som allerede er tilstede i mange av dagens pendler-apper.

- Nå kan du reise med appen i Oslo, betale med Vipps og kjøpe billetter til flere enn deg selv. Du kan også endre starttidspukt og kansellere ubrukte billetter, skrives det i pressemeldingen.

I tillegg kan du gjenopprette appen med all nødvendig informasjon dersom du skulle være så uheldig å få den ødelagt eller stjålet.

LES OGSÅ: Må stenge bussholdeplasser grunnet dårlig brøyting

Periodebilletten blir borte

Noen funksjoner forbedres, og vil derfor være ute av bruk i den gamle appen. Det er derfor viktig at du laster ned den nye versjonen - spesielt om du pendler med periodebillett.

- Fra 5. mars vil den gamle appen ikke lenger selge periodebilletter.

Den vil være i bruk ut mars, men kun for salg av enkeltbilletter og 24-timersbilletter. Periodebilletter kjøpt på gammel app vil være gyldige ut mars. Skulle du ha gjenstående dager på periodebillett på gammel app 1.april, kan dette refunderes mot kvittering.

Mye til felles med liknende apper

Brakar opplyser at den nye appen vil være mer lik Ruters versjon. Har du tatt i bruk denne, vil du kjenne deg igjen.

- Hvilke betalingsmåter du vil bruke, når du ønsker å få varsler, hvilket passord du vil bruke og funksjonen for å kjøpe billett til andre finner du under hamburgermenyen øverst til venstre.

Her kan du også bestemme hvilke billettyper du ønsker å få tilsendt kvittering på.

LES OGSÅ:  Politiet etterlyser tips etter at buss ble beskytt


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE