ANNONSE

FOTO: VING

Montenegro seiler opp som ny charter-destinasjon

Sommeren 2018 kan du reise til vakre Montenegro med Norges største reisearrangør.


Redaksjonen

 10.10.17, kl. 15:49
 17.10.17, kl. 22:14


ANNONSE

 

REISE: – Dette er en spennende nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. I tillegg til å ha fantastiske strender, en rik historie og veldig god mat, lokker Montenegro også med et prisnivå som generelt sett er lavere enn på de fleste andre reisemål i Middelhavet, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

De tre reismålene Budva, Becici og Petrovac blir nyheter i Vings charterprogram, og sesongen i Montenegro blir fra slutten av mai til begynnelsen av oktober, på lik linje med sesongen i Kroatia. Og Montenegro har mye til felles med nabolandet.

– Ja, Montenegro har den samme vakre naturen, krystallklart badevann, bra utflukter mange koselige restauranter og barer. Dette er et reisemål som passer for både barnefamilier og for venner eller par som liker opplevelser, aktiviteter og severdigheter. Også den litt yngre målgruppen som er ute etter et bra uteliv finner det her, sier Røhr-Staff.

LES OGSÅ: Albania er sommerens nye feriefavoritt


Budva, Becici og Petrovac 

Vakre Budva er over 2500 år gammel, og i gamlebyen Stari Grad er det smale smug, vakre, små torg og mange barer og restauranter. Feriebyen har så mange som 35 strender, og hele åtte av dem er markert med blått flagg.

Becici, som ligger rett sør for Budva, er en badeby med en av Montenegros lengste strender. Herfra er det gangavstand til Budva. Langs den nesten to kilometer lange stranden går en livlig strandpromenade, og i bakgrunnen ligger de store fjellene og gir en vakker ramme til det hele.

Stranden spiller hovedrollen også på det sjarmerende feriestedet Petrovac. Der kan man tilbringe dagene med sol, bad og kanskje en lunsj på strandpromenaden, hvor det ligger mange barer, kaféer og restauranter.

Ving tilbyr rundt 15 ulike hotell på de tre reisemålene. Alt fra luksushotell med fem vinger, koselige familiehotell og leiligheter og hotell med bra beliggenhet.

LES FLERE SAKER OM REISELIV HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE