ANNONSE

FOTO: TUI

Lanserer direkterute til Vietnam

Neste vinter kan du sette deg på direktefly til det reiseoperatøren TUI beskriver som «et urørt, tropisk paradis».


Redaksjonen

 06.02.18, kl. 15:38
 17.02.18, kl. 22:32


ANNONSE

 

REISE: - Økt etterspørsel etter eksotiske reisemål gjør at TUI nå satser på egne direkteruter til blant annet Vietnam neste vinter. Som eneste turoperatør tilbyr TUI reiser med dreamliner, non stop til det som anses å være et urørt tropisk paradis, uttaler turoperatøren i en pressemelding.

Vietnam kan sammenlignes med Thailand på grunn av sitt tropiske klima og idylliske strender. Phu Quoq er likevel en relativt ung feriedestinasjon, og det er langt mellom solsengene.

Strender, regnskog og fiskerlandsbyer

Store deler av øya er nasjonalpark, der myke bølgende åser er kledd med tropisk regnskog. Ved kysten ligger fiskerlandsbyer og lange lyse sandstrender som mange steder er helt ubefolket.

Fiskere med tradisjonelle hatter drar opp garnene sine i båtene, og på trestativ langs kysten henger både blekksprut og ansjos til tørk. Det er av disse man lager den pikante asiatiske fiskesausen som Phu Quoc er kjent for, og som eksporteres over hele verden.

Genuin havneby

Ved en elvemunning i nord, der stranden Long Beach slutter, finner du havnebyen Duong Dong. Det er en genuin vietnamesisk småby med et spennende nattmarked og flere enkle, men velholdte restauranter. Absolutt vel verdt et besøk.

Det vietnamesiske kjøkkenet er kjent over hele verden. Grillede eller friterte delikatesser smaksettes noen gang med sterk chili, andre ganger med milde, men raffinerte, kombinasjoner av blant annet kokos, lime, fiskesaus og ferske urter. På Phu Quoc har havets frukt i form av reker, krabbe, hummer og eksotiske fisk en spesielt stor plass.

Utfluktstips

TUI trekker frem disse reisetipsene for turer til området:

- Sykling og vandring i regnskogen
- Øyrundturer med alt fra pepperplantasje til tempel
- Padling og snorkling
- Fiske blekksprut i solnedgangen

LES FLERE SAKER OM REISE HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE