ANNONSE

KROATIA: Stadig flere nordmenn lokkes til kysten av Adriaterhavet.
FOTO: APOLLO

- Kroatiafeber i hele landet

Apollo melder om en økning på 50% i antall reiser til Kroatia fra 2016 til 2017. Trenden ser ut til å fortsette i 2018.


Redaksjonen

 23.10.17, kl. 11:27
 29.10.17, kl. 13:19


ANNONSE

 

REISE: - Vi så allerede i januar i år at etterspørselen etter sommerreiser var sterk. Rekordmange var ekstra tidlig ute med å sikre seg ferien de ønsket seg mest, og den samme trenden ser vi nå. Sommersalget for 2018 er allerede opp 40 prosent sammenliknet med samme tid i fjor, uttaler Apollo-sjef Erik Haug.

Kroatia var reisemålet som økte mest i 2017, med hele 50 prosent, opplyser reisearrangøren i en pressemelding.

- «Alle» ville til Kroatia i år, og enda flere vil reise dit neste år. Derfor har vi jobbet hardt for å få til nye direkteruter fra distriktene i Norge, slik at så mange som mulig skal få drømmeferien sin oppfylt. Neste år flyr vi direkte til Kroatia fra ti norske byer. Det har gitt resultater: Kroatia er allerede ett av våre mest solgte reisemål for 2018, sier Haug.

Totalt tilbyr Apollo 14 ulike feriesteder og over 100 hoteller i tillegg til skjærgårdscruise i Kroatia neste sommer.

Dubai hot i vinter

Med en historisk sterk sommer bak seg og sterk tro på at neste sesong vil bli en like stor suksess, satser Apollo nå fullt på vinterens reiser.

Selv om Kanariøyene fortsatt forblir nordmenns mest populære vinterdestinasjon, ser Dubai ut til å bli årets rakett. Reisearrangøren har allerede solgt over 60 prosent flere reiser hit i år enn på samme tid i fjor.

- Emiratene er og forblir et satsningsområde for oss. Ønsker man seg til et solsikkert reisemål på vinteren uten å måtte tilbringe opp til et halvt døgn i lufta, er Dubai et av de beste alternativene. Samtidig bugner emiratene over av aktiviteter og attraksjoner for alle aldersgrupper, noe som gjør at det appellerer til både familier, par og vennegjenger, sier Haug.

Til vinteren åpner Apollo et splitter nytt Apollo Sports-hotell i Abu Dhabi. Fra tidligere av har reisearrangøren et Apollo Selected-hotell i Ras al Khaimah og en mengde kvalitetshoteller i Dubai, Fujairah, Ajman og Sharjah.

Hit reiste flest nordmenn med Apollo, sommeren 2017:

Kreta
Kroatia
Rhodos
Bulgaria
Mallorca

Årets raketter: Størst økning i antall reisende, sommeren 2017:

Kroatia
Kreta
Skiathos
Rhodos
Preveza

Foreløpig mest solgte reisemål, sommeren 2018:

Kreta
Kroatia
Rhodos
Santorini
Parga


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE