ANNONSE

KNALLGODT: Frokosten på Park er best i Buskerud.
FOTO: Haugen-Gruppen

Park Hotel har Buskeruds beste hotellfrokost

Vi har jo hørt at Urtehaven på Park har god mat. Nå er det hugget i stein.


 17.09.15, kl. 10:35
 23.09.15, kl. 16:47


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Park Hotel har Buskeruds beste frokost. Det er juryen i Twinings Best Breakfast som står bak den årlige kåringen, som arrangeres av Haugen-Gruppen.

Juryen, bestående av Lars Erik Underthun, Wenche Andersen og en anonym frokostgjest, har reist land og strand i sommer i jakten på den aller beste frokosten. 

LES MER OM KÅRINGEN HER

Det er kanskje ingen tilfeldighet at frokosten er så god. Da Park Hotel gikk fra å være Rica Park til Scandic Park skjedde det noe med kjeden. Scandic utviklet frokosten sin, og brukte det beste de kunne fra både Scandic og Rica.

- Vi har tatt det beste fra både Rica og Scandic, og laget en ny og bedre frokost med et sterkt søkelys på smak, presentasjon og service. Det er variert, energirikt og allergivennlig. Alle våre gjester skal serveres noe de har lyst på. Kåringen viser at satsningen bærer frukter, og at frokosten har blitt svært godt mottatt, uttaler direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting, til nettstedet Horecanytt.

Les også: Frykter flommen kan ødelegge demning i Sande

Omtrent 400 hoteller er med i den årlige kåringen, og hotellsjef på Rica Hotel er mer enn fornøyd med fylkesseieren. 


KOS I HAGEN: I Urtehagen kan du få deg en skikkelig god frokost.
FOTO: Rica Hotel

- Det er utrolig gøy å få denne anerkjennelsen for fjerde året på rad. Seieren tilhører alle våre fantastiske medarbeidere. Det er de som hver dag sørger for at våre gjester får den gode Scandic-frokosten. Med en fjær som dette i hatten blir vi supermotiverte til å gi våre gjester en enda bedre frokostopplevelse, sier Jostein Sveen, til Drammen.no.

Landsvinneren ble Scandic Nidelven Hotel.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE