ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: AKROPOLIS

Sommerkroppen?

Ha heller fokuset på en frisk kropp og god helse fremfor sprettrompe og ruter på magen, råder personlig trener.


Redaksjonen

 25.06.18, kl. 23:27
 19.07.18, kl. 12:44


ANNONSE

 

HELSE: Lav fettprosent, definerte muskler, ruter på magen og sprettrompe er det folk forbinder med sommerkroppen, og det er her fokuset til veldig mange er når de kommer inn på treningsstudio og skal begynne et nytt og bedre liv. For i lille Norge har vi faktisk begynt å tro at det er dette som må til for at vi skal passe inn og bli akseptert i samfunnet.

Skjerpings folkens! Kan vi ikke heller ha fokus på at vi skal ha en kropp som er frisk, en kropp som gir deg signalene om at den har det bra, en kropp som gir deg energien til at du kan gå ut å gjøre de tingene du har lyst til? Hva med at vi i stede for å henge oss opp i alle disse veltrente kroppene vi ser rundt på nettet og tenke at det er sånn man må se ut i dagens samfunn for å passe inn, begynner å tenke at man er bra nok og at man gjør så godt man kan?

Og når det kommer til trening, begynne å trene for en bedre helse, bedre energi og for å ha det gøy? For det er nettopp det... Trening skal være gøy og helsebringende, ikke vrangforestillende.

Vi er ekstremt heldige som har fått utdelt en kropp som fungerer, en kropp du selv kan bestemme hva du vil gjøre med og hvilke veier den skal gå. Slutt å la sosiale medier og andre ting fortelle deg hvordan du skal se ut. For det er nemlig sånn at vi HAR fett på kroppen, vi HAR strekkmerker, vi HAR cellulitter og arr, men veit dere hva? Det er helt normalt! Det betyr at vi lever. Og folkens, er det ikke det vi er her for da? Å leve?

Kropp er kropp, uansett om det er høst, vinter, vår eller sommer!

TEKST AV:

- Tina Bagroen, personlig trener ved Akropolis Drammen

LES MER OM HELSE HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE