ANNONSE

FOTO: AKROPOLIS

Lett og lite tidkrevende trening å ta med på ferie!

Er du en av de som synes det er kjedelig å ta turen på treningsstudio når det er sommer, sol og varmt ute? Hva med å heller ta treningen ute?


Redaksjonen

 12.07.18, kl. 12:14
 24.07.18, kl. 08:42


ANNONSE

 

HELSE: Alt du trenger er et par minibands for å få til en kort og effektiv styrkeøkt. Minibands er et godt verktøy for å øke belastningen når man ikke har tilgang på vekter, som for eksempel når du er på ferie.

Her kommer en fullkroppsøkt som du kan prøve om du vil holde deg sterk i ferien - kjør gjerne økten som sirkeltrening for å gjøre den mer effektiv. Se video for demontrasjon:

NYHET! Minibands timer

WOHO! Nyhet til høstens timeplan: MINIBANDS timer! 😃 Det er så mye gøy man kan gjøre, også så ENKELT og effektivt da gitt!🙌😍 Se hva Gina & Tina driver med her for eksempel👇tips til litt ferietrening som passer uansett hvor du er så lenge du har et par strikker. Har du ikke? Du får kjøpt hos oss 😉😃

Publisert av Akropolis Trening Torsdag 5. juli 2018


Knebøy 3x15
Fest strikken rundt knærne og jobb aktivt med å presse knærne utover.

Markløft 3x15
Stå med begge benene på strikken, ta tak i strikken med hendene og løft, skyt hoften frem og stram setet på toppen. Husk å stramme magen og hold skulderbladene sammen bak.

Ro 3x15
Fortsett å stå på strikken med begge benene. Bøy overkroppen fremover og dra strikken til magen og press skulderbladene sammen.

Dynamisk planke 3x20
Legg deg ned i en planke med strikken festet rundt føttene, før så ett og ett ben opp til magen.

Push ups 3x10-20
Kan gjøres mot en benk om strake på gulvet blir for tungt.TEKST: Tina Bagroen, personlig trener ved Akropolis Drammen


LES OGSÅ: Sommerkroppen?


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE