ANNONSE

PERLE: Herskapelig prakteiendom med frisk fjordbris fra Oslofjorden.
ALLE FOTO: NORDVIK & PARTNERS

Selger «oppussingsobjekt» til 32 millioner

Har du litt for god råd og ambisjoner om tomt med strandlinje i drammensområdet kan dette være noe for deg.


Alexander Jansen

 09.07.16, kl. 03:50
 17.07.16, kl. 17:15


ANNONSE
ANNONSE

 

RØYKEN: For den nette sum av 32 millioner kroner får du seks måls tomt, 220 meter strandlinje, fire båtplasser, utendørs svømmebasseng og både fjordbris og historisk sus med på kjøpet. 

Den fasjonable eiendommen på Nærsnes i Røyken er nemlig av den herskapelige sorten, hvor en av to bygninger stammer helt tilbake fra 1876.

I salgsprospektet heter det at eiendommen har «tilbaketrukket og usjenert beliggenhet i enden av blindvei med de beste tomteforhold», og videre at det handler om en «naturskjønn eiendom med svært gode solforhold, stor representativ tomt med direkte adkomst til strandlinje, flere badehus og badeområde». 


Oppussingsobjekt

Ifølge salgsoppgaven må det imidlertid påregnes en del arbeider med bygningene på eiendommen, som ikke er ferdigstilt i forbindelse med renovering.

- Eiendommen er unikt i sitt slag og vil når den er ferdig, kunne ligge i et vesentlig høyere prissegment, ifølge eiendomsmegler Terje Tinholt i Nordvik & Partners. 

Taksten er i dag satt til 37,6 millioner, så da er det bare å satse årets feriebudsjett på nærmeste casino før prisen blir virkelig stiv...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE