ANNONSE

SAMLER-GARASJE: Den den flotte garasjen med downlights og persiske tepper er det også vannbåren varme.
ALLE FOTO: ANDREAS SPINNANGR WIIG

Skal det være en luksus-garasje med plass til ni biler?

Er du bilinteressert? Denne herskapsboligen har varmekabler i gården som fører opp til en integrert, flislagt parkeringskjeller med rom for opptil ni biler.


Benedicte Haugaard

 29.10.18, kl. 09:55
 03.11.18, kl. 14:58


ANNONSE
ANNONSE

 

LIER: I løpet av en og en halv uke på markedet har boligen fått drøye 32.000 visninger på Finn.no. Dette er mye mer enn normalt for en eiendom i Lier kommune. 

Men det er kanskje ikke så rart når man som kjøper av boligen får 499 kvadratmeter å boltre seg på, inkludert seks soverom, fire bad, to walk-in-closet, en kinosal og mulighet for to utleiedeler.

Boligen kan friste med et pent opparbeidet uteområde med asfalt, gress og belegningsstein på 814 kvadrat, og har panoramautsikt over Drammenselva, Reistadlia og Liertoppen. I tillegg er lyd fra integrerte høyttallere, lys fra downlights og all varme i boligen kontrollerbar via en app på mobiltelefonen.

FULL KONTROLL: Lei av å trykke på knapper og brytere? Her styres alt via app!

Luksusgarasje

Og det er ingen tvil om at det er en bilentusiast som står bak salget. I underetasjen finner man nemlig en flislagt garasje med plass til intet mindre enn ni biler!

Garasjen har selvfølgelig også eget rom til verkstedrom og sluk dersom man skulle finne på å ta bilvasken innendørs. Og for at bilene skal komme seg trygt inn og ut av eiendommen har hjulsporene i oppkjørselen selvfølgelig fått varmekabler fra garasjeport til offentlig vei.

LES OGSÅ:Aston Martin DB11 V8: Ikke bare en bil – et SMYKKE!

Usikkert marked

Utleiedelene har aldri vært utleid, men kan likevel være med å dekke deler av lånet. Det er likevel ingen tvil om at du må ha en del på bok før du får legge inn bud, noe megler og daglig leder i DNB Eiendom, Vibeke Børven er bekymret for.

- Eiendommer i denne prisklassen kan ligge lenge på markedet. Vi har hatt flere interessenter, men ikke noe konkret per nå. Men boligen har jo bare ligget ute i halvannen uke da...

Men eiendomsmegler Ola Novak Ødegaard i Eiendomsmegler Dahl er ikke like bekymret. I 2017 solgte han nemlig en 22-millioners villa i det samme området på under en uke.

- Det er et populært område, og jeg har kun gode erfaringer med salg av liknende boliger. Jeg er ikke bekymret for prisene på Stoppenkollen.

LES OGSÅ: Skal du selge bolig? Dette lokker interessentene på visning

HERSKAPELIG: Boligen har gjennomgående design og tilgang på mye naturlig lys.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE