Ærre Dritt: Tiny Toons Adventures

Få et gjensyn med Super Nintendo-klassikeren «Buster Busts Loose»! Spillet var en hit i 1993 - ærre dritt i dag?


Redaksjonen

 25.11.16, kl. 10:34
 26.01.17, kl. 20:48


ANNONSE
ANNONSE

 

Gutta boys har igjen satt seg i sofaen hos Halvorsen Hjemme for å spelle litt. Fra flere hyllemeter med retrospell falt valget på ett spell til Super Nintendo med tittelen Tiny Toons Adventures - Buster Busts Loose.

Det var gode, gamle Konami som utviklet og publiserte spillet, som de så lanserte rett før jul i Japan mens det ikke traff Drammen Havn før sommeren 1993.

I spellet skal du styre Buster Bunny gjennom seks forskjellige brett (eller fem hvis du velger easy) hvor du blant annet skal stoppe Dizzy fra å rasere hele skolekjøkkenet ved å hive mat på han. Mellom plattform-brettene og "bossfights" er det i tillegg noen bonus spill som kan gi deg ekstraliv.

Det hele foregår i byen Acme Acres, byen hvor gjengen i Tiny Toon Adventures bor. En gjeng med drittunger som går på skolen Acme Looniversity for å lære seg og bli morsomme, for å så kunne ta over for de eldre figurene i Looney Tunes. Her kan vi egentlig dra i gang en masse konspirasjonsteorier, men i episoden så er vi mest opptatt av hvem som har hatt seg med hvem.

Spillet ser søtt ut, er laget av en av heavyhitter-produsentene av plattformspill og ble sluppet på den beste konsollen på markedet for tiden.

Men hvordan er egentlig dette spillet for tre menn i tredveårene når de plukker det opp i 2016?

Se forrige episode her:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE