Ærre Dritt: Lovers in a Dangerous Spacetime

Det er tid for ukas sofatime med gaming, og Ralf, Gard og Magnus styrer deg unna fallgruvene på humoristisk vis.


Redaksjonen

 19.05.17, kl. 21:11
 31.05.17, kl. 10:48


ANNONSE
ANNONSE

 

SPILL: Hver måned får alle med Xbox Live Gold abonnement noen nye spill helt gratis. Ett av disse har gutta valgt å teste denne uka. Spillet er en shooter hvor det hele handler om samarbeid, noe som høres ganske perfekt ut for guttas form for spilling (Sofa Co-op).

Spillet er laget av en trio fra Toronto (Astroid Base), og utgitt første gang i september 2015 til Xbox One og PC, før det et halvår senere ble portet til Playstation 4. Du får det for litt over en hundrelapp, hvis du skulle falle for fristelsen å kjøpe det.

Det hele handler om å manøvrere ett romskip gjennom et random brett med forskjellige hindringer. Hver karakter styrer en funksjon på skipet av gangen. Kanoner, jetmotoren og skjold for å nevne noen.Høres gøy ut, ikke sant?

Vel, sjekk ut hva gutta syns om spellet i denne ukes episode av Ærre Dritt ved å klikke på vinduet over!

PS: Vi har også fått høre at gutta er å finne i Sandefjord denne helgen, hvor de som vanlig deltar på årets Retrospillmesse. Verdt et besøk om du liker spill og kanskje spesielt de av litt eldre årgang. Gutta har lovet å komme med en rapport herfra ved en senere anledning.

SE FORRIGE UKES EPISODE HER:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE