Ærre Dritt: Castle Of Illusion

Vi har for desember valgt å kjøre temaet «Remake Xmas» og kliner til med en remake av Sega-klassikeren Castle of Illusion.


Redaksjonen

 02.12.16, kl. 16:21
 26.01.17, kl. 20:48


ANNONSE
ANNONSE

 

Spillet ble utgitt på starten av nittitallet til Sega Mega Drive og Master System. En reinspikka platformer rappa rett ut av Disneys Mikke Mus-univers med alt det drar med seg av koselige farger og fantasifulle figurer.

Plottet er selvsagt å redde Minni fra heksen Mizrabel. Dette gjøres ved å løpe gjennom en masse brett hvor man i enden møter en eller annen form for boss. Under veis må det samles på diamanter og ting for å låse opp de neste brettene, ikke så veldig ulikt Mario 64.

I 2013 ble det tid for en remake av spillet, som ble lansert med trompeter og fanfare (not really) på Playstation, Xbox og PC (steam). Og det er denne utgaven vi tester i denne ukes episode.

Det triste er at 30. august, fikk verden vite at spillet skulle forsvinne fra plattformene. Så, hvis du liker spillet men ikke har kjøpt det, er eneste mulighet iOS eller Android utgavene. Disse utgis nemlig av Disney Interactive Studios.

Se forrige episode her:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE