ANNONSE

FORNØYD: Salgs- og markedssjef Frank Otterbeck trives i Drammen.
FOTO: DOMINOS

Domino's ekspanderer i Drammen

Fire måneder har gått siden Domino's åpnet dørene på Bragernes, og tirsdag formiddag bekrefter salgs- og markedssjef Frank Otterbeck at de ser på flere lokaler i byen.


Benedicte Haugaard

 05.03.19, kl. 11:42
 12.03.19, kl. 05:12


ANNONSE

 

DRAMMEN: - Drammen har blitt en meget viktig by for oss, og vi jobber med å finne lokaler til butikk nummer to da vi ser at etterspørselen er stor, og markedet er glad i pizza og Domino’s, sier Otterbeck.

Og det er kanskje ikke så rart ettersom de fikk en pangstart på salget før jul. På én uke solgte de over 2000 ferske pizzaer fra utsalgslokalene i Øvre Torggate, hvilket naturligvis byr på mersmak. 

På spørsmål om hvor i byen de ønsker å etablere deres neste utsalgssted, og om de jakter på frittstående lokaler eller et senterlokale, svarer Otterbeck hemmelighetsfullt.

- Vi er i dialog med flere gårdeiere, men vi ønsker ikke å gå ut med etableringsstrategien vår.

Ikke truet av konkurs

I helgen ble det også kjent at Domino's Danmark har gått konkurs. Flere kunder ble lørdag møtt av nedlagte nettsider og en telefonsvarer med informasjon om konkursen. Grunnen skal være matjuks, problemer med det danske mattilsynet og røde tall. Konkursen truer likevel ikke det norske markedet. 

- Norge vokser videre som planlagt. Vi har 43 utsalgssteder i dag, og vil vokse ytterligere neste måned, bekrefter Otterbeck. I april er det to nyåpninger, på Strømmen og i Eiksmarka. Målet er å ha 50 utsalgssteder iløpet av 2019.

Til Dagbladet sier Otterbeck at det jobbes med å gjenreise image og gjenvinne tillit i nabolandet.

- Vi er klar over omstendighetene som har ført til den uheldige finansielle situasjonen som har rammet franchisen i Danmark. Vi håpet at den uavhengige eieren av denne virksomheten ville ha vært i stand til å unngå dette utfallet. På grunn av komplikasjonene og de juridiske omstendighetene kan vi ikke gi noen annen kommentar på det nåværende tidspunkt, annet enn å si at Domino's har et nært forhold til Danmark og vi håper å gjenvinne tilliten hos det danske folket og gjenreise vårt image, til slik det er i resten av verden.

Domino's Norge har aldri hatt eierandel i danske Domino's. Helgens konkurs skal ikke påvirke det norske selskapets resultat for 2019.

LES OGSÅ: Pangstart for Domino's 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE