ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDER

Persbrandt, Behn og Eiborg med kunstutstilling på Gulskogen

Ari Behn, Mikael Persbrandt og Espen Eiborg stiller ut i Los Angeles og Madrid - og på Gulskogen senter.


Redaksjonen

 06.02.19, kl. 23:07
 14.02.19, kl. 13:03


ANNONSE

 

DRAMMEN: Pop-up-utstillingen åpner fredag og blir stående til og med lørdag, da hovedpersonene selv også vil være tilstede på kjøpesenteret. 

Ari Behn kjenner de fleste til, men Espen Eiborg er mer ukjent for en del. Espen har nylig vært i Madrid og malt Luka Modric, Real Madrid spilleren som vant VM`s bestemannspris under siste fotball VM.

Under sitt tidligere opphold i New York solgte han bilder til blant annet Sean Penn, Oprah Winfrey, Robert Redford, Dolce & Gabbana, Jennifer Lopez med flere. Her hjemme har han solgt godt i en årrekke og har en stor kundekrets.

Hollywood og håndmalerier

Når det gjelder Mikael Persbrandt, er han mest kjent for sin teater/film- og skuespiller-karriere (Beck, Hamilton, Hevnen, med mange flere, og også Hollywood filmene Hobbiten og King Arthur).

Men få vet at han var kunstmaler før han ble skuespiller. Han hadde nylig separatutstilling på Hanaholmen i Helsingfors i Finland, og satte besøksrekord med 8.000 besøkende i løpet av den første uken. 

Ari, Mikael og Espen skal stille ut i Los Angeles i mars, på Gabba Gallery, og skal også stille ut i Madrid i juli i forbindelse med Espens kontakt med Real Madrid, så det er travle herrer vi snakker om.

LES OGSÅ: Sandberg og Letnes dukket ikke opp til boksignering


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE