ANNONSE

ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Konsertdebuterte i Drammen etter «Idol»

Martine Rønning satser for fullt på musikkarrieren etter Idol. Søndag kveld holdt hun sin første offisielle solo-konsert på Gummibaren i Drammen.


Alexander Jansen

 16.12.18, kl. 20:49
 24.12.18, kl. 11:10


ANNONSE

 

DRAMMEN: Konserten var av det akustiske og intime slaget, og gullstrupen fra Lier bød på både egenprodusert materiale og coverlåter med fokus på jula.

Med seg hadde hun støtte fra Lierbandet Pokerfjes på gitar og piano. Fremover er det egen musikk som står i fokus, forteller 18-åringen fra Lier til DRM24.

- Dette var min første solokonsert utenom sangkonkurranser, festivaler og private jobber, bare som Martine Rønning, forteller sangtalentet, som høstet god applaus og rosende ord fra det fremmøtte publikummet til tross for en noe småforkjølet stemme.Etter å ha fullført videregående skole i Drammen vurderer Lierjenta å studere musikk på Westerdals i Oslo. 

- Det blir hard jobbing fremover ved siden av skolen, så får vi se. Jeg må inn i et litt «kreativt space» for å finne ut av ting, og virkelig produsere mye for å forhåpentligvis kunne gi ut noe, forteller Rønning.

18-åringen kom blant topp 15 i årets Idol, og høstet lovord fra Idol-dommerne for sin stemmeprakt og innlevelse

- Jeg har knyttet flere verdifulle kontakter som følge av deltagelsen, avslører Rønning.

Se video fra Martines Idol-audition her:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE