ANNONSE

STENGT: Beboerne på Åskollen har vært plaget av veiarbeid i halvannet år.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Vil fortsatt pågå arbeider i Nordyveien etter åpning

Trafikantene og de som bor der må være forberedt på at det fortsatt vil være skiltet arbeidsvarsling og innsnevringer i gata.


Redaksjonen

 15.12.18, kl. 11:55
 20.12.18, kl. 15:58


ANNONSE

 

DRAMMEN: Det opplyser Statens Vegvesen i en pressemelding. Entreprenøren Steen & Lund startet opp arbeidene i Svelvikveien for fullt først i løpet av våren 2019.

Onsdag 19. desember åpner Nordbyveien, etter å ha vært stengt for gjennomkjøring siden juni i fjor. Bussene vil også kjøre normalt på strekningen fra samme dato.

- Selv om vegen nå blir åpnet for trafikk, vil det fortsatt pågå arbeid der. Trafikantene og de som bor der må være forberedt på at det fortsatt vil være skiltet arbeidsvarsling og innsnevringer i gata.

Snø og tele

- Hovedarbeidene er ferdig til jul. Arbeider som ikke kan fullføres mens det er snø og tele i bakken, må imidlertid vente. Entreprenøren skal likevel være ferdig med alt arbeidet i Nordbyveien før sommerferien i 2019, sier Bjørn Kåre Ifarness, byggeleder for prosjektet.

Prosjektet skulle egentlig være ferdigstilt før sommerferien i år. Det betyr at prosjektet er et helt år forsinket etter totalt 18 måneder med veiarbeider.

LES OGSÅ: Klart for åpning i Nordbyveien etter 18 måneders veiarbeid


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE