ANNONSE

ILLUSTRASJONSBILDE: BRAKAR

Gode nyheter fra Brakar - øker antall avganger i 2019

Det skjer stadig endringer i busstilbudene til Brakar, og fra 2. januar kan du nyte hyppigere avganger dersom du skal til Konnerud eller Lier stasjon.


Redaksjonen

 14.12.18, kl. 13:40
 19.12.18, kl. 12:35


ANNONSE

 

DRAMMEN/LIER: Brakar ønsker å glede pendlerne med flere avganger til Konnerud og Lier stasjon, og øker derfor busstilbudet i 2019. 

- Fra og med 2. januar kjører vi oftere til Konnerud. Da kan alle som skal i fra og til Konnerud i rushtid glede seg over buss hvert 7.- 8. minutt. Det gjør vi ved at linje 22 til Svingen og 24 til Eikerdelet får avgang hvert 15. minutt, i stedet for hvert 30. minutt. Til sammen øker vi med 15 avganger mot Konnerud og 12 avganger fra Konnerud i rushtid, skriver Brakar i en pressemelding. 

Mindre stress

Nå kan du nøye deg med å gå rolig til bussholdeplassen - du skal ikke lenger stresse over å måtte rekke bussen.

- Når bussen går så ofte vet vi at folk nesten kan slutte å se på klokka for å rekke bussen, men bare gå til holdeplass – så kommer det en buss, sier Terje Sundfjord, administrerende direktør i Brakar.

– Med dette forskutterer vi kjøring for tre millioner kroner som ligger i Buskerudbypakke 2, opplyser Sundfjord.

Matebuss til Lier stasjon

I samarbeid med Lier kommunn og Buskerudbyen starter Brakar i tillegg å kjøre et bestillingstilbud, såkalt Brakar Fleks, mellom Lierbyen og Lier stasjon i rushtid.

Bakgrunnen for dette er den overfylt parkeringsplass på Lier stasjon. 
Lier kommune har opprettet en innfartsparkeringsplass i Lierbyen. Her kan du parkere og ta buss videre til Lier stasjon. Transport til/fra tog må bestilles 30. minutter i forkant, og kjøres til et utvalg avganger i rushtid.

Brakar Fleks er bestillingslinjer som inngår i den ordinære kollektivtrafikken.

- Du bestiller turen – og vi kjører. Turen kan kjøres med vanlig drosje eller en minibuss, men du betaler kun busspris, opplyser Brakar. 

LES OGSÅ: Klart for åpning i Nordbyveien etter 18 måneders veiarbeid


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE