ANNONSE

FÅR SKRYT: Varehussjef Amund Tandberg Røraas er fast bestemt på å gjøre det beste ut av situasjonen. Senterleder Elisabeth Lohk er imponert.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Fikk sjokkbeskjeden - XXL startet flyttesjauen ved midnatt

Etter å ha holdt åpent fra 07.00 til midnatt på Black Friday, fortsatte arbeidet utover natta med flyttesjau for de XXL-ansatte på Gulskogen etter meldingen om at butikken måtte stenge 1. etasje lørdag.


Benedicte Haugaard

 28.11.18, kl. 09:35
 05.12.18, kl. 11:54

Alexander Jansen


ANNONSE

 

DRAMMEN: - Vi startet flytteprosessen i det gitteret gikk ned fredag kveld klokken tolv. Da jobbet vi på spreng fra midnatt til 02.30, og det har vi fortsatt med, sier Amund Tandberg Røraas i et virrvarr av pappesker og ansatte som monterer hyller.

Røraas er varehussjef på senterets største butikk, XXL. Han forteller at beskjeden kom som et sjokk fredag kveld, men at han liker utfordringer. Og sine ansatte har han ikke tenkt til å flytte på med det første.

- Det er ikke snakk om noen nedbemanningsprosess, i allefall ikke ennå. Vi har mildt sagt nok av arbeid til alle. Dessuten betyr de ansatte mye for meg. Det samme gjør de for XXL som har stått i ryggen vår hele veien, sier Røraas.

LES OGSÅ: Vil ikke peke på ansvarlige for byggeskandalen på Gulskogen

Ommøblering

XXL disponerer to store lokaler i hver sin etasje i den utsatte fløyen på senteret. I andre etasje har de hatt salg av tekstiler, og i første etasje har de hatt fokus på sport og villmark.

Nå må alt samles på 900 kvadrat i andre etasje, og varehussjefen må prioritere de viktigste varene for sesongen.

- Vi må fjerne en del tekstiler, og kommer til å fylle lokalet med toppprodukter fra alle avdelinger. Vi har allerede kommet godt igang med installasjon av skoavdelingen vår, og målet er at vi fortsatt skal kunne tilby alle de viktigste varene, sier Røraas.

Sportskjeden kommer også til å fylle noen store containere med lagervarer de ikke får plass til i butikken i 2. etasje, som nå er under full ombygging - men holder åpent.

FLYTTER: Skohyllene er allerede montert opp, og butikken fylles sakte men sikkert opp med varer fra 1. etasje.

Skryter av ledelsen

Varehussjefen smiler og er positiv, til tross for å måtte hastestenge lokalene i 1. etasje.

- Vi har fått god oppfølging av senterledelsen, Steen og Strøm og vaktmesterne i ISS underveis, og har ingenting å klage på. I tillegg har vi fått god tid til å flytte på oss.

XXL ligger midt i området som har vært mest utsatt for bevegelser i bakken, men de ansatte har aldri fryktet for sikkerheten. 

- Vi har ikke opplevd noe skummelt her hos oss. Det er ingen som har vært redd på jobb, forsikrer varehussjefen.

LES OGSÅ: Gulskogen stenger deler av senteret grunnet setningsskader

POSITIVE: Senterleder Elisabeth Lohk er imponert over hvordan XXL har håndtert den plutselige nedstengingen på Gulskogen.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE