ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ISTOCKPHOTO / GETTYIMAGES

Etterlyser kandidater til frivillighetsprisen

Kjenner du noen som utgjør en forskjell i hverdagen for andre? Da vil Drammen kommune høre fra deg!


Redaksjonen

 01.10.18, kl. 12:51
 12.10.18, kl. 19:20


ANNONSE

 

DRAMMEN: Hvert år, på FNs internasjonale frivillighetsdag den 5. desember, deles Drammens frivillighetspris ut. Prisen er med på å vise det engasjementet som ildsjeler eller grupper av mennesker legger ned for andre.

- Nominasjonskomiteen ønsker å vise fram bredden og mangfoldet som frivilligheten i Drammen representerer, og håper at mange vil sende inn forslag til kandidater, opplyser kommunen i en pressemelding. 

Prisen skal synliggjøre frivillighetens verdi gjennom å løfte fram gode eksempler på frivillig innsats, og gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som har utmerket seg med frivillig innsats, engasjement og pågangsmot.

- Vi ønsker å vise frivillighetens egenverdi, samfunnsverdi, bredde og mangfold. Det er mye frivilligarbeid som blir gjort, som vi ønsker å synliggjøre, uttaler kommunen.

Frist 20. oktober

Fristen for å nominere kandidater er satt til 20. oktober. Her er kriteriene:

  • Vi er avhengig av en god og grundig presentasjon av de frivillige.
  • Det kan ikke være lønnet arbeid.
  • De kan både ha vært frivillig lenge, eller det kan være et tidsbegrenset prosjekt.

Forslag til kandidater mottas elektronisk via kommunens nettsider. Men er det noen som ønsker hjelp, kan de kontakte Drammen Frivillighetssentral, så får de hjelp. Nominasjonskomiteen vil foreta en utvelgelse av kandidatene som er foreslått, slik at vi står igjen med ni nominerte som blir invitert til å være tilstede under utdelingen 5. desember i rådhuset. 

Under utdelingsseremonien vil en presentasjonsvideo av de ni nominerte til Drammen Frivillighetspris bli vist på storskjerm.

LES OGSÅ: Drammen kåret til Norges første frivillighetskommune


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE