ANNONSE

FOTO: BUSKERUD FYLKESKMMUNE

Bijan gjenvalgt som leder for Buskerud Innvandrerråd

Bijan Gharahkhani ville ikke ta gjenvalg på helgens årsmøte i Buskerud Innvandrerråd, men lot seg overtale til en ny periode.


Roy Hansen

 24.04.18, kl. 12:31
 11.05.18, kl. 13:56


ANNONSE

 

DRAMMEN: - I år har jeg vært med i Buskerud Innvandrerråd i 12 år, og det er en glede å se at arbeidet som er gjort har satt sine spor, sier Bijan Gharahkhani.

- Gharahkhani har vært leder av rådet alle årene som jeg har vært aktiv, og det har vært en velsignelse og ha en leder som gir muligheter til å skape arenaer, og som har tro på at mangfoldarbeidet som skal gjøres ikke har en spesiell mal som må følges. Bijan har alltid gitt et stort handlingsrom, og har vært en samlende og inkluderende leder, som alltid stiller opp for alle, og har et ekte engasjement for samfunnet vi alle er en del av, sier styremedlem Nasim Rizvi.

Ønsket å gi seg

Tidligere i år valgte Bijan å gå ut med en melding om at han ikke tar gjenvalg som leder, og dette kom uventet på alle i styret.

- Jeg har et sterkt ønske om at han trekker tilbake det valget, og fortsetter å lede oss i arbeidet for et bedre og trygt samfunn for alle, hvor redskapet blant annet er dialog. Bijan har lært oss alle at dialog er det viktigste i dette viktige arbeidet for et vi-samfunn, sier Rizvi.

- Bijan er en ekte bror, og det er et sterkt ønske fra meg at han tar gjenvalg og er med videre i det viktige arbeidet som gjøres.

20 år med Innvandrerråd - 12 år med Bijan

Buskerud Innvandrerråd har i år 20- årsjubileum, og dette jubileet ville aldri ha funnet sted om vi ikke hadde hatt Bijan som leder, skriver Rizvi.

- Takk til alle dere som ønsker meg igjen som leder Buskerud Innvandrerråd etter 12 år. Det var ingen som ønsket at jeg slutter, jeg er glad i dere og Norge. Vi skal vise verden at vi kan leve sammen i fred og fordragelighet, og respektere hverandre som mennesker uavhengig av religion og hjemland. Vi trenger ikke være enige i alt, men vi må snakke sammen og finne felles løsninger. Det må bli slutt på at vi tenker de og vi, men i stedet tenke «oss», for jeg er meg og du er deg, men sammen har vi hverandre, sier den gjenvalgte lederen.

LES OGSÅ: Demonstrerte mot Buskerudby-pakka


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE