Slik fant Thea og Mathilde bilen sin - nå har skyldige meldt seg

To fortvilede jenter etterlyste vitner til en påkjørsel på Danvik torsdag formiddag. Nå har bilføreren som var skyld i det meldt seg etter avisomtale.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Hendelsen skjedde i løpet av formiddagen i ordfører Ingebrigtsens gate bak Drammen videregående skole. Også politiet er koblet inn i saken, og ber eventuelle vitner ta kontakt. 

Bilen, en hvit Mazda 2, var bulkete og kraftig ripet opp langs hele sjåførsiden etter at den ble påkjørt mens den stod parkert på stedet. 
Thea og Mathilde Arschim Olsen fant bilen slik da de kom tilbake etter skolen, og er veldig lei seg, da det er snakk om skader for mange tusen kroner.

De så også tydelige hjulspor i grusen helt inntil sin egen bil, men fant ingen beskjed fra vedkommende som var skyld i hendelsen.

Meldte seg etter medieomtale

Etter at DRM24 omtalte saken fredag tok den skyldige føreren kontakt med avisen. Han ønsket å gjøre opp for seg og er satt i kontakt med jentene. 

Vi har vært i kontakt med vårt forsikringsselskap som anbefaler å anmelde forholdet, men vi kommer til å trekke anmeldelsen hvis fører melder seg. Vi håper føreren leser dette og vil ta kontakt med oss, uttalte jentene torsdag.

Sjåføren uttaler til DRM24 at hendelsen skjedde ved et uhell, og at han ikke var klar over at han hadde truffet den andre bilen da han kjørte fra stedet. 

LES OGSÅ: To trafikkulykker i samme gate samme dag

Powered by Labrador CMS