ANNONSE

FORNØYD MED NY «LOOK»: Fra venstre daglig leder Ida-Marthine Eker og barsjef Hanna Caroline Hilden.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Byens største nattklubb har fått en makeover

2. etasje på Z har fått en grundig ansiktsløftning. Fredag var det re-åpning på nattklubben, som nå preges av flamingo-tema og en helt ny, overdimensjonert bar.


Alexander Jansen

 10.11.17, kl. 23:45
 19.11.17, kl. 14:11


ANNONSE

 

DRAMMEN: Alt gammelt interiør er revet ned og erstattet av et nytt konsept, som primært henvender seg til en målgruppe på 25+. 

- Det gjelder å fornye oss, og det er gøy for gjestene med noe nytt. Vi har forsøkt å skape litt mer liv i lokalene, og synes vi har fått til et artig konsept, sier daglig leder Ida-Marthine Eker på Z til DRM24.no.

Rødt og rosa er gjennomgangstema på fargefronten, med Flamingo-tapet på veggene, «sjakkmønster» på gulvene, ny belysning og flere nye sittegrupper og salonger. Her kan man nå om ønskelig forhåndsreserve plass og få en egen privat vertinne gjennom kvelden.

RØDT OG ROSA: Her kan man reservere salongen for seg selv og vennegjengen.

- Ikke bare nattklubb

Arbeidene startet etter årets Halloween-feiring, og har blitt renovert i ekspressfart - samtidig som resten av restaurant-og barlokalene har holdt åpent.

- Det skal jo fortsatt være Z, men vi ha prøver nå å henvende oss til de som ønsker noe mer enn bare ren nattklubb og cocktailbar. Vi håper derfor at nye grupper mennesker vil komme og prøve det ut, sier barsjef Hanna Caroline Hilden.

Foruten interiøret vil publikum nemlig også oppleve andre typer musikkinnslag enn før i 2. etasje. Som tidligere vil nattklubben imidlertid fortsette med 18-årsgrensetema en fredag i måneden. 

NYTT INTERIØR: Alt gammelt er kastet ut.

Gedigen bar

Lokalene har fortsatt tre barer, men den ene har byttet plass og blitt erstattet av en splitter ny av det virkelig overdimensjonerte slaget.

- Vi har fått nye barmenyer både oppe og nede og et nytt varesortiment. Det er mer fokus på øl, champagne- og vinflasker. Vi ønsker rett og slett å gi et bedre tilbud, forteller Hilden.

To store, åpne kjøleskap i reneste «supermarked»-stil preger den store baren, smekkfulle av flasker. 

STOR BAR: Det er lett å få oversikt over varene i den nye baren.

DJ: Som før snurres platene live av en egen DJ i 2. etasje.

FLAMINGO: Et tydelig annerledes og gjennomgående tema.

CHAMPIS: Startprisen for en flaske? En snau tusenlapp. Vi spurte ikke om den dyreste!

LES OGSÅ: Britiske stjerne-DJ-er inntok Z


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE