ANNONSE

BIL-DUO: Torfinn Borkhus (t.v.) og Molly Pettit har allerede spilt inn den første episoden av den nye TV-serien «Sjette Gir».
FOTO: NRK

Programlederdrømmen går i oppfyllelse i nytt realitykonsept

I ti år har Molly Pettit jobbet bak kamera i forbindelse med bil. Når NRK ringte og spurte om hun ville bli programleder for et nytt bilprogram trengte hun ingen betenkningstid.


Alexander Jansen

 15.10.17, kl. 14:07
 25.10.17, kl. 23:46


ANNONSE

 

DRAMMEN: - Da var det bare å kaste seg rundt. Jeg har hatt en programlederdrøm veldig lenge, var nødt for å gripe muligheten. Det er kjempegøy å endelig å tilliten, sier Molly Pettit til DRM24.

Så sent som i fjor skal 33-åringen ha vært en av kandidatene til å bli programleder i nye «Top Gear». Nå har hun akkurat vært i Trøndelag for å spille inn den første episoden av den nye, norske reality-serien «Sjette Gir», et konsept hun har stor tro på. 

- Det har gått veldig bra. Jeg har sett mange bilprogram, men dette skiller seg ut da det er et realitykonsept med ekte folk fra hele Norge. Vi reiser landet rundt og møter folk med stor interesse for biler, forteller Molly engasjert. 

LES OGSÅ: Molly Pettit blir programleder i NRK

Har vært der selv

Racing-profilen fra Drammen har selv en bakgrunn fra ulike bilmiljø, og har selv «skrudd seg opp og fram» i karrieren fra å ha en hobbybil å kjøre på banetreff, til å bli profesjonell racingfører og TV-reporter i WRC.

- Jeg kjenner meg veldig igjen i mange av de som deltar i programmet. Dette er folk som risikerer veldig mye, og den spenningen og nervøsiteten de har er noe jeg virkelig kan relatere meg til, sier Molly. 

Molly deltok selv på en workshop i fjor høst, da NRK la grunnlaget for den nye serien. Senere i høst er det premiere på TV-skjermene. Men først venter noen intensive uker med innspilling. 

Med seg har hun Torfinn Borkhus («Ikke gjør dette hjemme») som programlederkollega, i tillegg til en rekke bilentusiaster som utgjør hver eneste episode - og mange fine biler.

LES OGSÅ: Dropper konkurransekjøring til fordel for TV-karriere

Fortsetter som racingfører

Nå håper Molly på TV-suksess og at det kommer flere sesonger. Inntil videre er det ingen konflikt verken med racing-kalenderen i «Danish Supertourisme Turbo series» eller WRC-jobbingen. I tillegg har hun en rekke oppdrag som konferansier og foredragsholder.

- Livet er mer enn hektisk, og ingen ting er landet enda. Kjøringen min begynner i april, og er ikke noe jeg har lyst til å slutte med. Det ser også ut til at dette kan tilpasses VM-kalenderen, så jeg håper på suksess med flere sesonger, avslutter Molly.

LES OGSÅ: Karriérebeste for Molly på Rudskogen

RACERFØRER: Molly Pettit med Audien hun kjører i «Danish Supertourisme Turbo series».


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE