ANNONSE

Innbruddsbølgen vil ingen ende ta - få tryggheten tilbake med App Security

App Security AS med samarbeidspartnere har løsningen for å få tilbake tryggheten i alle hjem og bedrifter!


Annonsør:

App Security AS

Dette er et annonsebilag fra App Security AS.Folk må ha bedre teknisk utstyr som reagerer FØR tyven har kommet seg inn i bygget. Tidlig alarm og flomlys i kombinasjon med profesjonell HD-videokameraløsning er tyvenes største skrekk.

Innbruddstyvene som herjer i Lier og flere andre steder i drammensområdet kunne vært identifisert, og ransbølgen stoppet, dersom politiet hadde hatt bedre overvåkingsbilder, hevder kjendislivvakt Ken Torkildsen (34).

- Det som skjer nå er helt unødvendig. Det finnes teknologi på markedet som kan endre det kriminalitetsbildet vi nå ser, hevder Torkildsen, som også kan fortelle at flere i politiet er av samme oppfatning.

De viktige videobevisene

Dette kan man også se på TV-programmet «Åsted Norge», som hver uke løser nye saker ved hjelp av videomateriale.

- Videobevis ville hjulpet politiet med å sikre DNA-spor, og gitt politiet klare og tydelige bilder av innbruddstyvene. Dermed hadde politiet sittet med viktig bevismateriale fra åstedet, sier kjendislivvakten. 

Stadig flere opplever innbrudd i hjemmene sine, og tall fra lensmannskontoret i Lier viser at det på kort tid har vært over 50 innbrudd i Sande, Drammen, Lier, Øvre Eiker, Røyken. Mange i Buskerud sitter nå igjen med en vond følelse etter at uvedkommende har tatt seg inn i hjemmene deres. Og innbruddsbølgen fortsetter.

- Hvorfor bruker vi ikke videokameraer i norske hjem? Big Brother-teknologien har vært på markedet i lange tider. Nå må sikkerhetsbransjen skjerpe seg, hevder kjendislivvakten som har inngått et samarbeid på alt av teknisk sikkerhetsutstyr med sikkerhetsselskapet APP Security, som har hovedkontorer i Drammen og Sande. Sammen leverer de det beste konseptet innenfor teknisk og bemannet sikkerhet.

TOTALLEVERANDØR AV SIKKERHET: Kjendislivvakt Ken Torkildsen (til venstre) og daglig leder i App Security, Cato Johansen, til venstre.

LES MER OM APP SECURITY HER

Ikke godt nok

Kjendislivvakt Ken Torkildsen refser de store boligalarmselskapene, som han mener ikke følger med i timen. Det de leverer er rett og slett ikke godt nok. Hvorfor bruker de så gammel teknologi, spør 34-åringen som så nødvendigheten av å tenke nytt og finne bedre sikkerhetsløsninger for sine kunder etter flere uheldige opplevelser med de klassiske boligalarmselskapene.

«Tv 2 hjelper deg» har refset de store selskapene i flere år, men folk vet kanskje ikke at det finnes mye bedre løsninger på markedet?

- Alle norske hjem burde ha gode tekniske alarmløsninger med HD videokameraer både inne og ute slik at folk med uærlige hensikter ikke tør å prøve seg i det hele tatt. Overvåkningskameraer vil gi politiet en helt annen mulighet til å identifisere gjerningsmennene. Det er jo en grunn til at tyvene blåser i om folk har alarm fra klassiske alarmselskaper sånn som vi har sett nå i Lier og Drammen. De store sikkerhetsselskapene bruker ingen sikring utendørs og har ingen videokameraløsning. Dette vet tyvene, hevder Torkildsen.Og så er det et poeng til: Vekterne klarer sjelden å rekke frem til boligen din i tide når alarmen går.

- Tyvene har forduftet lenge før vekterne er på plass. De kjenner løsningen til de store alarmselskapene og vet hva de har å forholde seg til, hevder Torkildsen, som er administrerende direktør i sikkerhetsselskapet VIP Protection & Security AS.

- Med overvåkningskamera på plass i norske hjem så blir vektertjenesten digitalisert. Dette er viktig også i forhold til brann og branntilløp for å få verifisert hendelsen tidlig, slik at vi kan redde liv. Vi må tenke nytt, for dette er et samfunnsproblem, sier Ken Torkildsen som har lang erfaring fra sikkerhetsbransjen i Norge.


En bedre løsning

- Politiet og panelet i programmet «Åsted Norge» går ut i media og ønsker seg bedre kvalitet på bildene de har fått tilgang til. Det er trist at politiet ikke sitter på bedre bildemateriale, synes Torkildsen.

Samarbeidspartner App Security, med daglig leder og gründer Cato Johansen (bildet) i spissen, har spesialisert seg på å skreddersy sikkerhetsløsninger for alle bygg. Johansen bruker blant annet HD-overvåkningskameraer, og forteller om svært gode tilbakemeldinger fra kundene.

- Vi leverer skreddersøm av sikkerhetsløsninger, slik at det er umulig for en tyv å vite hva slags utstyr kundene våre har. Et annet element er at ingen vet hvem som mottar alarmmelding innen få sekunder, og derfor er det mange usikre elementer for tyvene med våre spesialtilpassede og ekstremt raske løsninger, sier Johansen.


App Security opplevde innbrudd på naboeiendommen til sitt kontor i Sande. Tyvene ble fanget på film av App Securitys kameraer, og bidro til funn av DNA-spor og film med tydelige bilder av gjerningsmennene og bil som kunne overleveres politiet.

- Videoovervåkningsteknologien, lysene og alarmene vi bruker er satt i system for å kunne tilby våre kunder en mye bedre alarmløsning enn de klassiske alarmselskapene, sier Johansen, som har lang erfaring innen teknisk sikkerhetsutstyr.

KLIKK HER FOR Å FÅ PRISTILBUD FRA APP SECURITY

Høytid for brann

Nå går vi mot høytiden for brann i norske hjem, og App Security sine løsninger er geniale også her. Ved å kunne se tydelig røyk i huset på et tidlig tidspunkt kan liv reddes, og brannvesenet varsles tidlig.

App Security har også integrert CO-detektorer, som varsler tidlig ved bl.a. ulmebrann i elektrisk anlegg, mobilladere og lignende. Dette er ikke noe de klassiske alarmselskapene tilbyr sine kunder.

- Vi ønsker å levere godt utstyr til en fornuftig pris. Vi leverer mange sikkerhetsløsninger til operativt personell med dyp fagkunnskap og det er vi meget stolte av. I tillegg er vi stolt av meget gode løsninger på sikring av boligfelt, bedrifter og borettslag, sier daglig leder i App Security Cato Johansen.Om App Securitys løsninger:
  • Kundene kan velge å ha tilknyttet alarmsentral eller administrere utløste alarmer selv med venner og famile, eller en i nabolaget, uten månedkostnader.
  • Vi selger utstyr, finansierer og har klassisk leie, vi leverer alle økonomiske muligheter for alle lommebøker gjennom våre sertifiserte forhandlere, som også tilbyr godkjent el-sjekk. 
  • Våre løsninger gjør oss best på verifisering, responstid og forebygging når det gjelder tyveri og brannsikring. Vi har også vanndetektorer som varsler ved vannlekkasje og SOS-knapper for folk på farten utenfor huset eller bedriften.
Ta kontakt på så setter vi deg i kontakt med rett forhandler i ditt distrikt!
Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.