ANNONSE

FOLKEMØTE: Mange var innspillene under folkemøtet om Buskerudbypakke 2 i Drammen.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Buskerudbyen har mottatt over 100 innspill etter folkemøtene

Nå skal innspillene vurderes og analyseres, før Buskerudbyen skal utarbeide en rapport med vurdering av samtlige bidrag.


Redaksjonen

 03.10.17, kl. 16:39
 10.10.17, kl. 11:24


ANNONSE

 

DRAMMEN: Buskerudbyen opplyser tirsdag at de har mottatt over 100 innspill til nytt innhold i Buskerudbypakke 2.

Alle innspillene skal offentliggjøres på Buskerudbyen.no i starten av neste uke. Jobben med å vurdere og analysere dem er allerede i gang.

- Vi må bare få takke for utrolig mange interessante, varierte – og noen overraskende – forslag, sier Tor Atle Odberg, daglig leder i Buskerudby-sekretariatet.

LES OGSÅ: Kranglet om gjennomgangs-trafikk - enige om statlig ansvar

Mange møteplasser

Innspillene har kommet i perioden fra 21. august til 30. september, etter at Buskerudbyen har arrangert en rekke møteplasser og folkemøter hvor folket har hatt anledning til å komme med forslag, innspill og stille spørsmål.

Buskerudby-sekretariatet holder i disse dager på å gå gjennom og systematisere alle innspillene, og sørge for at hvert av dem blir vurdert.

Det har vært arrangert folkemøter i Drammen, Lier, Nedre Eiker og Øvre Eiker. På møtet på Papirbredden i Drammen var det godt over 100 personer til stede. Alle møtene ble livestreamet, og opptakene kan ses på buskerudbyen.no.

LES OGSÅ:Folkemøte om Buskerudbypakke - uten folk

Alle får tilbakemelding

Alle innspillene som har kommet inn vil bli vurdert i løpet av analysefasen, som varer frem til 1. desember. Samtidig pågår det en gjennomgang av tiltakene som lå i den opprinnelig vedtatte Buskerudbypakke 2, opplyser Buskerudbyen.

Ca 1. desember vil det foreligge en rapport der alle innspillene er vurdert og kommentert. Denne rapporten er et viktig grunnlag i arbeidet med å settes sammen alternative bypakker.

Etter framdriftsplanen skal styringsgruppa for justering av Buskerudbypakke2 (ATM-utvalget) i møte 15. desember 2017 avgjøre hvilke pakkealternativ som skal legges ut på høring. Høringsperioden er planlagt å strekke seg fra 1. januar til 23. februar 2018.

LES OGSÅ: Tusenvis i bom-demonstrasjon


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE