ANNONSE

Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.

Kronprinsessen til Hokksund

Kroneprinsesse Mette Marit kommer til Hokksund tirsdag 10. oktober for å hedre frivillighetskorpset i Øvre Eiker.


Redaksjonen

 02.10.17, kl. 15:10
 11.10.17, kl. 10:09


ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Det skjer i forbindelse med 10 års-jubileet for Frivillighetskorpset som markeres på Eikertun Helsehus, melder Eikernytt.no.

- Vi er meget stolte av alle de frivillige ildsjelene som bidrar sterkt i lokalsamfunnet. Ved Eikertun Helsehus har Frivillighetskorpset stått på både for beboere og hjemmeboende i 10 år, uttaler kommunen i en pressemelding.

Et korps av ca. 60 frivillige bidrar hver uke til at de eldre og pleietrengende i kommunen får en god dag. Bjørg Andreassen er frivillighetens alltid energiske og kreative leder. Hun har tidligere fått Kongens fortjenestemedalje for sin innsats for frivilligheten i Øvre Eiker.

I tillegg til Frivillighetskorpset har Eikertun Helsehus mange som bidrar med frivillig innsats. Også Eikertuns Venner, Kiwanis, Sanitetskvinnene, Lions og Rotary og mange fler bidrar på ulike måter for eldre og syke i kommunen, helt i tråd med kommunens motto «Sammen for et livskraftig Øvre Eiker!

LES OGSÅ: Kronprinsparet åpnet gründerkonferanse i Drammen

Halvannen times program

Mette-Marit blir tatt imot av fylkesmann Helen Bjørnøy og politimester Christine Fossen sammen med ordfører Ann Sire Fjerdingstad. En lokal barnehage vil også stå utenfor inngang for å hilse velkommen.

Deretter blir det et program på nesten halvannen time inne på Eikertun med kommunes ledelse og de frivillige til stede. Men det er leder av korpset, Bjørg Andreassen som styrer dagen - blant annet med samtaler med beboerne, de frivillige og Mette-Marit.

Også helse- og sosialsjef, Kari Hesselberg vil holde en tale etterfulgt av kulturelle innslag.

LES OGSÅ: Innvandrerkvinner fikk kongelig skogstur i drammensmarka


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE